Reisverslagen

Het is heerlijk wegdromen bij de foto's en de verslagen van de safari's. Welke landen zou je zelf willen bezoeken en welke dieren zou je willen spotten? Zie je jezelf al bij het kampvuur zitten onder een flonkerende sterrenhemel? Geniet alvast van deze verslagen van een aantal van onze eigen reizen.

Tanzania

Een prachtig land om te reizen! Het is zeer gevarieerd qua parken en wildlife. Al jarenlang een fijne safaribestemming, met genoeg weinig bezochte plekken. De lodges en tented camps zijn uitstekend ingericht en onderhouden, meerdere hebben prachtige uitzichten. Tanziania staat niet voor niets op plek 1 voor een safari naar Afrika!

Zie ook onze blogs over de top 5 parken in Tanzania en alle info voor een safari in Tanzania.

Oeganda

Een zeer verrassende bestemming. Het toerisme is in opkomst en het biedt veel mogelijkheden qua activiteiten. Het heeft als zeer bijzondere trekpleister de zeldzame berggorilla's. De lodges en tented camps zijn mooi gelegen en goed bereikbaar.

Botswana

Het land is zeer divers en biedt zowel woestijn (Kalahari) als de delta (Okavango) en meer bijzonder parken. Het is gericht op duurzaamheid en wil graag het aantal toeristen limiteren. Het is een populaire bestemming waar je vroeg moet boeken.

Zambia

Nog heerlijk ruig en in ontwikkeling. Voldoende gebieden met zeer weinig toeristen. De kwaliteit van alle logies is meer dan goed. En op sommige plekken een beetje achteraf zitten, is ook heerlijk rustig. De landschappen en het wildlife zijn zeer gevarieerd en bijzonder.

Lees ook ons blog over de beste 3 parken van Zambia.

Zuid-Afrika

Een van oudsher bekend safariland. Kruger is wereldwijd bekend en goed georganiseerd. De kleinere parken zijn vaak privé-concessies en hebben een eigen karakter en natuurbeleving. Het land is van alle markten thuis.

Meer weten over onze landen? Kijk dan hier voor onze bestemmingen of neem direct contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Frank 06-36536229.

impressies
Reisverslag fotoreis Zambia

Reisverslag fotoreis Zambia

Fotografiereis naar Zambia - South Luangwa met ervaren fotograaf / gids als begeleider. Het is een privé safari dus je zit alleen met jouw eigen reisgezelschap in de auto. Je bepaalt ook zelf het aantal dagen.
South Luangwa, luipaarden ga je hier zeker zien!

Lees verder

impressies
Reisverslag Oeganda en Tanzania

Reisverslag Oeganda en Tanzania

Sommige landen zijn prima te combineren in een safarivakantie. Een voorbeeld is een combinatiereis naar Oeganda en Tanzania. In Oeganda kan je dan focussen op de apen, de vele vogels en de actievere dagen met de neushoorn tocht, wandelsafari's en boottochten. In Tanzania kan je op zoek gaan naar de grote hoeveelheden dieren tijdens een traditionele safari.

Lees verder

impressies
Reisverslag Tanzania

Reisverslag Tanzania

Het verslag vertelt over de parken die we hebben bewonderd. We hebben een niet geheel gangbare route gekozen, maar dat kwam zo uit in de planning. De Serengeti als startpunt, dan Arusha NP, Lake Manyare en Tarangire, met als speciaal park Selous in het zuiden.

Lees verder

impressies
Reisverslag Oeganda

Reisverslag Oeganda

Oeganda is een onontdekte parel van Afrika. Een prachtige reisbestemming met bijzondere landschappen, zeer gevarieerd wildlife (met de BIG-5) en bijzonder vriendelijke mensen. Krijg alvast een beeld van dit prachtige land via dit reisverslag.

Lees verder

impressies
Reisverslag Zuid-Afrika en Botswana

Reisverslag Zuid-Afrika en Botswana

Geniet van ons reisverslag over Zuid-Afrika en Botswana.
De meeste wildlife parken bevinden zich in de provincie Limpopo. Dus de 'the place to be' met aan de andere kant direct het schitterende gebied Tuli Block.

Lees verder

impressies
Reisverslag Zambia Kafue

Reisverslag Zambia Kafue

Kafue van Zuid naar Noord. Een bijzondere bucketlist reis in een bijzonder safari land Zambia. Hier ga je Afrikaanse dieren zien die je elders zelden tegenkomt en je kunt hier nog echt alleen zijn. Combineer deze reis eenvoudig met een bezoek aan de Victoria watervallen in Zambia / Zimbabwe.

Lees verder

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design