Reisverslagen

Het is heerlijk wegdromen bij de foto's en de verslagen van de safari's. Welke landen zou je zelf willen bezoeken en welke dieren zou je willen spotten? Zie je jezelf al bij het kampvuur zitten onder een flonkerende sterrenhemel? Geniet alvast van deze verslagen van een aantal van onze eigen reizen.

Tanzania

Een prachtig land om te reizen! Het is zeer gevarieerd qua parken en wildlife. Al jarenlang een fijne safaribestemming, met genoeg weinig bezochte plekken. De lodges en tented camps zijn uitstekend ingericht en onderhouden, meerdere hebben prachtige uitzichten.

Oeganda

Een zeer verrassende bestemming. Het toerisme is in opkomst en het biedt veel mogelijkheden qua activiteiten. Het heeft als zeer bijzondere trekpleister de zeldzame berggorilla's. De lodges en tented camps zijn mooi gelegen en goed bereikbaar.

Botswana

Het land is zeer divers en biedt zowel woestijn (Kalahari) als de delta (Okavango) en meer bijzonder parken. Het is gericht op duurzaamheid en wil graag het aantal toeristen limiteren. Het is een populaire bestemming waar je vroeg moet boeken.

Zambia

Nog heerlijk ruig en in ontwikkeling. Voldoende gebieden met zeer weinig toeristen. De kwaliteit van alle logies is meer dan goed. En op sommige plekken een beetje achteraf zitten, is ook heerlijk rustig. De landschappen en het wildlife zijn zeer gevarieerd en bijzonder.

Zuid-Afrika

Een van oudsher bekend safariland. Kruger is wereldwijd bekend en goed georganiseerd. De kleinere parken zijn vaak privé-concessies en hebben een eigen karakter en natuurbeleving. Het land is van alle markten thuis.

impressies
Reisverslag Tanzania

Reisverslag Tanzania

Het verslag vertelt over de parken die we hebben bewonderd. We hebben een niet geheel gangbare route gekozen, maar dat kwam zo uit in de planning. De Serengeti als startpunt, dan Arusha NP, Lake Manyare en Tarangire, met als speciaal park Selous in het zuiden.

Lees verder

impressies
Reisverslag Oeganda

Reisverslag Oeganda

Oeganda is een onontdekte parel van Afrika. Een prachtige reisbestemming met bijzondere landschappen, zeer gevarieerd wildlife (met de BIG-5) en bijzonder vriendelijke mensen. Krijg alvast een beeld van dit prachtige land via dit reisverslag.

Lees verder

impressies
Reisverslag Zuid-Afrika en Botswana

Reisverslag Zuid-Afrika en Botswana

Geniet van ons reisverslag over Zuid-Afrika en Botswana.
De meeste wildlife parken bevinden zich in de provincie Limpopo. Dus de 'the place to be' met aan de andere kant direct het schitterende gebied Tuli Block.

Lees verder

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design