Reisverslagen

Het is heerlijk wegdromen bij de foto's en de verslagen van de safari's. Welke landen zou je zelf willen bezoeken en welke dieren zou je willen spotten? Zie je jezelf al bij het kampvuur zitten onder een flonkerende sterrenhemel? Geniet alvast van deze verslagen van een aantal van onze eigen reizen.

Tanzania

In het hart van Oost-Afrika ligt een land dat de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt met zijn overvloed aan wilde dieren, adembenemende landschappen en rijke culturele erfgoed. Tanzania, een schat aan natuurlijke wonderen en avonturen wachtend om ontdekt te worden, roept de reiziger op om de wildernis te omarmen en zich te verliezen in zijn betoverende charmes.

Een prachtig land om te reizen! Het is zeer gevarieerd qua parken en wildlife. Al jarenlang een fijne safaribestemming, met genoeg weinig bezochte plekken. De lodges en tented camps zijn uitstekend ingericht en onderhouden, meerdere hebben prachtige uitzichten. Tanziania staat niet voor niets op plek 1 voor een safari naar Afrika!

Stel je voor dat je de uitgestrekte savannes van ed Serengeti doorkruist, waar machtige leeuwen hun koninkrijk regeren en grazende kuddes olifanten de horizon doorkruisen. Het geluid van een nijlpaard dat zich onderdompelt in een kabbelende rivier, de roep van een verre leeuw die de nacht doorklieft, en het gezang van kleurrijke vogels die hoog in de bomen dansen, vormen het symfonie van het Afrikaanse wildleven dat je hier omringt. En natuurlijk de droom van vele reizigers ... de Grote Trek / the Great Migration die het grootste gedeelte van het jaar in Tanzania te bewonderen is. Of wat te denken van een bezoek aan Tarangire in het droge seizoen waar je dan struikelt over grote kuddes olifanten.

Maar Tanzania is meer dan alleen zijn wilde bewoners; het is een land doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Verken de eeuwenoude ruïnes van Zanzibar, waar de sporen van de Swahili-cultuur en Arabische invloeden nog steeds te zien zijn in de smalle straatjes en levendige markten. Ontdek de levendige traditionele dansen en ceremonies van de Maasai-stam, die trots hun eeuwenoude tradities en levensstijl behouden, zelfs te midden van een snel veranderende wereld.

Tanzania biedt ook een scala aan avontuurlijke mogelijkheden. Beklim de Kilimanjaro, Afrika's hoogste berg, en sta op het dak van Afrika terwijl de zon opkomt over de uitgestrekte vlaktes beneden. Verken de diepten van de indrukwekkende Ngorongoro-krater, een natuurlijk theater dat de thuisbasis is van een ongelooflijke verscheidenheid aan wilde dieren, van leeuwen tot neushoorns en alles daartussenin.

Maar Tanzania is niet alleen een bestemming voor avonturiers; het is ook een toevluchtsoord voor rustzoekers en levensgenieters. Ontspan op de witte zandstranden van Zanzibar, waar de turquoise wateren van de Indische Oceaan zachtjes kabbelen tegen de kustlijn en de geur van specerijen in de lucht hangt. Verwen jezelf met de culinaire geneugten van de lokale keuken, waar exotische specerijen en verse ingrediënten samenkomen om een smaakexplosie te creëren die je zintuigen zal verrukken.

In Tanzania vind je een wereld die uitnodigt tot ontdekking en verwondering, waar elke hoek een nieuw avontuur belooft en elke ontmoeting een verhaal vertelt. Of je nu op zoek bent naar adrenaline-pompende activiteiten, culturele onderdompeling, of gewoon wat welverdiende rust en ontspanning, Tanzania heeft voor elk wat wils. Dus laat je verbeelding de vrije loop en laat je betoveren door de ongeëvenaarde schoonheid en diversiteit van dit betoverende land. Welkom in Tanzania, waar avontuur wacht op elke hoek en de natuurlijke pracht je zal betoveren zoals nergens anders op aarde.

Zie ook onze blogs over de top 5 parken in Tanzania en alle info voor een safari in Tanzania.

Oeganda

Naast Tanzania ligt een land met weelderige groene landschappen, mistige bergen en de vriendelijke glimlach van zijn mensen. Oeganda, een bijzondere biodiversiteit en natuurlijke pracht, nodigt de reiziger uit om deel te nemen aan een onvergetelijke reis door zijn betoverende landschappen en rijke culturele erfgoed.

Een zeer verrassende bestemming. Het toerisme is in opkomst en het biedt veel mogelijkheden qua activiteiten. Het heeft als zeer bijzondere trekpleister de zeldzame berggorilla's. De lodges en tented camps zijn mooi gelegen en goed bereikbaar.

Stel je voor dat je door dichte regenwouden dwaalt, waar de roep van exotische vogels je omringt en de luide kreten van chimpansees of gorilla's de stilte doorbreken. Het geluid van kolkende rivieren die door diepe kloven snijden, het geritsel van bladeren onder je voeten en het zachte gezang van de wind door de boomtoppen vormen de soundtrack van de wildernis die je hier omringt.

Qua vogels is Oeganda een van de allerbeste bestemmingen voor een rondreis in Afrika. Vogelaars kunnen hun hart ophalen met meer dan 1000 vogelsoorten. ookit wel eens een ijsvogel willen zien. Hier zie je er honderden.

Maar Oeganda is meer dan alleen zijn overvloed aan wilde dieren; het is een land doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Verken de eeuwenoude tradities van de verschillende etnische groepen, van de trotse krijgers van de Karamojong tot de traditionele dansen van de Baganda-stam. Ontdek de rijke geschiedenis van het koninkrijk Buganda in de historische hoofdstad Kampala en bewonder de indrukwekkende architectuur van de koninklijke paleizen en heiligdommen.

Oeganda biedt ook een scala aan avontuurlijke mogelijkheden die de moed van elke reiziger zullen testen. Trek door de uitgestrekte savannes van Murchison Falls National Park, waar kuddes olifanten en giraffen vrij rondlopen en leeuwen hun koninkrijk regeren om daarna de Nijl op te gaan voor een boottocht. Vaar over de glinsterende wateren van het Victoriameer en verken de idyllische eilanden die verspreid liggen langs zijn oevers. Maak een wandelsafari naar de neushoorns in Ziwa Sanctuary. Ga op zoek naar de Chimpansees in de Gorge of in Kibale Forest. Ga in de moereassen op zoek naar de prehistorische Shoebill Stork. Er zijn zoveel activiteiten dat je nauwelijks tijd hebt voor een 'gewone' game drive.

Maar Oeganda is niet alleen een bestemming voor avonturiers; het is ook een toevluchtsoord voor rustzoekers en levensgenieters. Ontspan op de serene oevers van het Bunyonyi-meer, waar de kalme wateren uitnodigen tot kajakken en varen, en de weelderige heuvels een perfecte achtergrond vormen voor een rustige middag. Verwen jezelf met de smaken van de lokale keuken, waar verse ingrediënten en kruiden samenkomen om een feest voor de zintuigen te creëren.

Of koop onderweg eens een tros bananen bij 1 van de vele verkopers die je onderweg tegenkomt. Ook dat zul je niet snel vergeten.

Oeganda, waar elke dag een nieuw avontuur belooft en elke ontmoeting een glimlach op je gezicht tovert. Of je nu op zoek bent naar wildlife, adrenaline-pompende activiteiten, culturele onderdompeling, of gewoon wat welverdiende rust en ontspanning, Oeganda heeft voor elk wat wils. Dus laat je betoveren door dit prachtige land.

Welkom in Oeganda, waar avontuur wacht op elke hoek en de natuurlijke schoonheid je zal betoveren zoals nergens anders ter wereld.

Botswana

Stel je een land voor waar de tijd lijkt te vertragen en de wildernis ongerept blijft, waar het ritme van het leven wordt bepaald door de eeuwige dans van de natuur. Welkom in Botswana, een toevluchtsoord voor liefhebbers van avontuur, wildernis en ongeëvenaarde schoonheid, een perfecte bestemming voor een mooie rondreis.

Botswana, gelegen in het hart van zuidelijk Afrika, verwelkomt reizigers met zijn uitgestrekte savannes, uitgestrekte delta's en overvloed aan wilde dieren. Het land is zeer divers en biedt zowel woestijn (Kalahari) als de delta (Okavango) en meer bijzonder parken. Het is gericht op duurzaamheid en wil graag het aantal toeristen limiteren. Het is een populaire bestemming waar je vroeg moet boeken.

Betreed het wonderland van de Okavango Delta, een van de grootste inlandse delta's ter wereld, waar kronkelende waterwegen zich een weg banen door het weelderige groen en een overvloed aan dierenleven aantrekken. Vaar in een traditionele mokoro, een uitgeholde boomstam, en ervaar de magie van deze waterrijke oase, terwijl je oog in oog komt te staan met nijlpaarden, krokodillen en kleurrijke vogels.

Maar Botswana heeft nog veel meer te bieden dan alleen de delta. Verken de uitgestrekte zoutpannen van de Makgadikgadi, waar eindeloze vlaktes zich uitstrekken tot aan de horizon en de sterrenhemel 's nachts schittert als een fonkelend tapijt van diamanten. Ga op safari in Chobe National Park, de thuisbasis van 's werelds grootste olifantenpopulatie, en bekijk het spektakel van duizenden dieren die samenkomen bij de oevers van de Chobe-rivier.

Maar het echte wonder van Botswana ligt niet alleen in zijn spectaculaire landschappen en wilde dieren, maar ook in zijn toewijding aan natuurbescherming en duurzaam toerisme. Als een van de leiders in natuurbehoud in Afrika, heeft Botswana een groot deel van zijn land uitgeroepen tot nationale parken, wildreservaten en natuurreservaten, waar wilde dieren vrij kunnen rondzwerven en bezoekers kunnen genieten van een authentieke wilderniservaring.

Botswana is niet alleen een paradijs voor natuurliefhebbers; het is ook een land doordrenkt van cultuur en geschiedenis. Maak kennis met de traditionele levenswijze van de San-bevolking, de oorspronkelijke bewoners van de Kalahari-woestijn, en leer over hun eeuwenoude jacht- en verzameltechnieken. Bezoek de kleurrijke lokale markten en ontmoet de vriendelijke bevolking, die je verwelkomt met open armen en een glimlach.

Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke safari-ervaring, een culturele onderdompeling, of gewoon wat rust en ontspanning in de wildernis, Botswana heeft voor elk wat wils. Dus kom en laat je betoveren door de magie van Botswana, waar de natuur heerst en de wildernis roept naar de avonturier in ons allemaal.

Zambia

Stel je een land voor waar de zon opkomt over uitgestrekte savannes, waar rivieren bruisen van leven en waar de lucht gevuld is met het geluid van wilde dieren. Welkom in Zambia, een land vol van natuurlijke schoonheid, avontuurlijke mogelijkheden en een rijke culturele erfenis.

Zambia is nog heerlijk ruig en in ontwikkeling. Voldoende gebieden met zeer weinig toeristen. De kwaliteit van alle logies is meer dan goed. De landschappen en het wildlife zijn zeer gevarieerd en bijzonder. Zambia, een garantie op een mooie vakantie.

Zambia, gelegen in het hart van zuidelijk Afrika, is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Betreed de indrukwekkende Victoria Falls, een van de zeven natuurlijke wereldwonderen, waar de Zambezi-rivier met donderend geraas meer dan honderd meter naar beneden stort en een mistige nevel creëert die van kilometers ver te zien is. Voel de kracht van de watervallen terwijl je ze van dichtbij bekijkt tijdens een adembenemende helikoptervlucht of vanaf de rand van de klif tijdens een spannende bungeejump.

Maar Zambia heeft nog veel meer te bieden dan alleen de Victoria Falls. Verken de ongerepte wildernis van South Luangwa National Park, een van de beste plekken in Afrika om wilde dieren te spotten. Inmiddels doorgedrongen tot de top-3 van de beste parken in Afrika. Ga op safari en zie de machtige leeuwen, elegante giraffen, speelse olifanten en een overvloed aan vogels in hun natuurlijke omgeving. Kampeer onder de sterrenhemel, omringd door de geluiden van de wildernis, en ervaar de pure magie van de Afrikaanse bush.

Maar het echte juweel van Zambia ligt in zijn waterrijke delta's en rivieren. Vaar langs de oevers van de Zambezi-rivier tijdens een ontspannen kanotocht en zie kuddes olifanten die komen drinken, nijlpaarden die in het water dobberen en krokodillen die op de loer liggen. Ga op een opwindende riviersafari in de Lower Zambezi National Park en zie hoe de rivier bruist van leven terwijl je op zoek gaat naar zeldzame vogels, sierlijke antilopen en misschien zelfs een luipaard aan de oever.

Maar Zambia is niet alleen een paradijs voor natuurliefhebbers; het is ook een land met een rijke culturele erfenis en gastvrije bevolking. Bezoek traditionele dorpjes en maak kennis met de lokale stammen, zoals de bemba, Lozi en Tonga, die je verwelkomen met open armen en je graag laten kennismaken met hun tradities, dansen en ambachten.

Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke safari-ervaring, een adembenemend natuurlijk landschap wilt verkennen, of wilt kennismaken met de warme gastvrijheid en rijke cultuur van de lokale bevolking, Zambia heeft voor elk wat wils. Dus kom en laat je betoveren door de magie van Zambia, waar de wildernis wacht en avontuur lonkt.

Lees ook ons blog over de beste 3 parken van Zambia.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, een land waar adembenemende landschappen samenkomen met een overvloed aan wilde dieren en levendige culturen. Welkom in Zuid-Afrika, een land van contrasten en indrukwekkende schoonheid.

Zuid-Afrika staat bekend om zijn indrukwekkende wildparken, en in het bijzonder de regio Limpopo, gelegen in het noorden van het land, biedt een onvergetelijke safari-ervaring. Betreed het Kruger National Park, een van de grootste en meest gevierde wildparken ter wereld, waar je de kans krijgt om de Big Five - leeuwen, olifanten, buffels, neushoorns en luipaarden - in hun natuurlijke habitat te zien. Ga op een spannende game drive en zie de dieren die vrij rondlopen in uitgestrekte savannes, dichte bossen en langs kabbelende rivieren. En voor degenen die op zoek zijn naar een meer intieme en exclusieve ervaring, bieden particuliere wildreservaten zoals het Timbavati Game Reserve en het Sabi Sands Game Reserve de mogelijkheid om de wildernis te verkennen met ervaren gidsen en trackers, en om te genieten van luxe accommodaties te midden van de natuur. Waar het Kruger park relatief druk is, zijn deze privé parken die in het Greater Kruger liggen een stuk rustiger maar bieden hetzelfde of zelfs beter wildlife dan het Kruger.

Hluhluwe-iMfolozi Park, gelegen in de provincie KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika, is een ware schat voor natuurliefhebbers en safari-enthousiastelingen. Dit park, dat het oudste wildpark van Afrika is, biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om de 'Big Five' te zien - leeuwen, olifanten, neushoorns, buffels en luipaarden - evenals een overvloed aan andere wilde dieren en vogelsoorten. Het park staat vooral bekend om zijn succesvolle inspanningen voor de bescherming van de neushoorn, met een van 's werelds meest succesvolle fokprogramma's om deze bedreigde soort te behouden.

Met uitgestrekte savannes, dichte bossen en kronkelende rivieren biedt Hluhluwe-iMfolozi een gevarieerd landschap dat de perfecte omgeving vormt voor een onvergetelijke safari-ervaring. Bezoekers kunnen genieten van opwindende gamedrives in open voertuigen, wandelsafari's onder begeleiding van ervaren gidsen en zelfs boottochten op de nabijgelegen rivieren om het wildleven van dichtbij te zien.

Naast het prachtige wildleven biedt Hluhluwe-iMfolozi Park ook een rijke culturele ervaring, met de mogelijkheid om de Zulu-bevolking te ontmoeten en meer te leren over hun tradities, gebruiken en levensstijl. Dit voegt een extra dimensie toe aan het algehele bezoek aan het park en biedt inzicht in de rijke geschiedenis van de regio.

Maar Zuid-Afrika heeft nog veel meer te bieden dan alleen wilde dieren. Reis langs de beroemde Tuinroute, een schilderachtige kustroute die zich uitstrekt langs de zuidelijke kust van het land, en ontdek een wereld van landschappen, charmante stadjes en avontuurlijke activiteiten. Stop bij de Tsitsikamma Forest, waar dichte bossen en diepe kloven wachten om ontdekt te worden tijdens een wandeling of canopy tour. Bezoek de Knysna Lagune, een idyllische lagune omgeven door weelderige bossen en glooiende heuvels, en geniet van een ontspannen boottocht of kajakavontuur. En vergeet niet om te proeven van de culinaire hoogstandjes van de regio, van verse zeevruchten en lokale wijnen tot ambachtelijke kazen en vers geplukte producten.

In Zuid-Afrika kun je ook getuige zijn van een van de meest spectaculaire natuurverschijnselen ter wereld: de jaarlijkse migratie van walvissen langs de kustlijn. Elk jaar van juni tot november migreren duizenden bultruggen vanuit de koude wateren van Antarctica naar de warme wateren van de Zuid-Afrikaanse kust om te paren en hun jongen te baren.

Langs de kustlijn van Zuid-Afrika, met name bij plaatsen als Hermanus en Plettenberg Bay, kun je deze dieren vanaf de wal bewonderen of zelfs deelnemen aan een walvissafari om ze van dichterbij te zien. Spring aan boord van een boot en vaar naar de migratieroutes van de walvissen, waar je de kans krijgt om bultruggen te zien springen, fluiten en hun indrukwekkende staarten slaan in het water. Het is een ervaring die je voor altijd zal bijblijven, en een herinnering aan de wonderen van de natuur die Zuid-Afrika te bieden heeft.

Maar je kan naast bultruggen ook andere walvissoorten tegenkomen, zoals de zuidkaper en de Brydevinvis. De zuidkaper staat bekend om zijn kalme en langzame bewegingen, waardoor hij gemakkelijk te observeren is vanaf een boot. Deze walvissoort migreert van de koude wateren van Antarctica naar de warmere wateren van Zuid-Afrika om te paren en te kalven, waardoor er uitstekende mogelijkheden zijn om ze te spotten tijdens walvissafari's.

Daarnaast worden Brydevinvissen vaak gezien langs de Zuid-Afrikaanse kust. Deze walvissen staan bekend om hun grote omvang en hun neiging om dicht bij de kust te blijven tijdens het jagen. Tijdens walvissafari's heb je mogelijk de kans om deze imposante dieren te zien, vaak vergezeld door bultruggen en andere zeedieren.

Het observeren van deze verschillende walvissoorten in hun natuurlijke habitat zal je altijd bijblijven.

Maar het echte hart van Zuid-Afrika ligt in zijn diverse en levendige steden, en Johannesburg is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze bruisende metropool, ook wel bekend als de "City of Gold", biedt een schat aan culturele bezienswaardigheden, historische bezienswaardigheden en bruisende wijken om te verkennen. Bezoek het Apartheid Museum en leer over de turbulente geschiedenis van het land, wandel door de levendige straten van Maboneng en ontdek een bloeiende kunst- en culinaire scene, of maak een uitstapje naar Soweto en maak kennis met de lokale gemeenschappen en hun levendige cultuur.

Kaapstad is een bruisende kosmopolitische stad die bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en levendige cultuur. Gelegen aan de zuidwestelijke kust van Zuid-Afrika, wordt Kaapstad omringd door iconische bezienswaardigheden zoals de Tafelberg, de Kaapse Wijnlanden en de prachtige stranden langs de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan.

Een bezoek aan Kaapstad biedt een scala aan ervaringen, van het nemen van de kabelbaan naar de top van de Tafelberg voor een panoramisch uitzicht over de stad, tot het verkennen van de historische wijken zoals de Bo-Kaap met zijn kleurrijke huizen en rijke erfgoed. De stad heeft ook een bloeiende kunst- en cultuurscene, met talloze galeries, musea en theaters die het hele jaar door een breed scala aan voorstellingen en tentoonstellingen bieden.

Voor natuurliefhebbers is Kaapstad een waar paradijs, met talloze mogelijkheden voor outdoor avonturen. Van wandelen en mountainbiken in de omliggende bergen tot walvisspotten en kajakken langs de kust, er is voor elk wat wils. Bovendien staat Kaapstad bekend om zijn uitstekende culinaire scene, met een overvloed aan restaurants die verse, lokale gerechten serveren, evenals wereldberoemde wijngaarden in de nabijgelegen wijnregio's Stellenbosch, Franschhoek en Constantia.

Kortom, Zuid-Afrika is een land dat je zal betoveren en verrassen met zijn diversiteit en schoonheid. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke safari-ervaring in de wildparken van Limpopo, een ontspannen roadtrip langs de Tuinroute, of een cultureel avontuur in de bruisende straten van Johannesburg, Zuid-Afrika heeft voor elk wat wils. Dus pak je koffers en laat je betoveren door de magie van dit ongelooflijke land.

Meer weten over onze landen? Kijk dan hier voor onze bestemmingen of neem direct contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Frank 06-36536229.

impressies
Op Safari door de Kalahari: Een Avontuur in Botswana

Op Safari door de Kalahari: Een Avontuur in Botswana

Net onder Maun ligt het enorme park Central Kalahari en daar vlakbij de Makgadikgadi Pans. Beide de locaties hebben aangetoond dat Botswana terecht is verkozen tot het beste safariland.

Lees verder

impressies
Reisverslag Zambia Kafue

Reisverslag Zambia Kafue

Kafue van Zuid naar Noord. Een bijzondere bucketlist reis in een bijzonder safari land Zambia. Hier ga je Afrikaanse dieren zien die je elders zelden tegenkomt en je kunt hier nog echt alleen zijn. Combineer deze reis eenvoudig met een bezoek aan de Victoria watervallen in Zambia / Zimbabwe.

Lees verder

impressies
Reisverslag fotoreis Zambia

Reisverslag fotoreis Zambia

Fotografiereis naar Zambia - South Luangwa met ervaren fotograaf / gids als begeleider. Het is een privé safari dus je zit alleen met jouw eigen reisgezelschap in de auto. Je bepaalt ook zelf het aantal dagen.
South Luangwa, luipaarden ga je hier zeker zien!

Lees verder

impressies
Reisverslag Oeganda en Tanzania

Reisverslag Oeganda en Tanzania

Sommige landen zijn prima te combineren in een safarivakantie. Een voorbeeld is een combinatiereis naar Oeganda en Tanzania. In Oeganda kan je dan focussen op de apen, de vele vogels en de actievere dagen met de neushoorn tocht, wandelsafari's en boottochten. In Tanzania kan je op zoek gaan naar de grote hoeveelheden dieren tijdens een traditionele safari.

Lees verder

impressies
Reisverslag Tanzania

Reisverslag Tanzania

Het verslag vertelt over de parken die we hebben bewonderd. We hebben een niet geheel gangbare route gekozen, maar dat kwam zo uit in de planning. De Serengeti als startpunt, dan Arusha NP, Lake Manyare en Tarangire, met als speciaal park Selous in het zuiden.

Lees verder

impressies
Reisverslag Oeganda

Reisverslag Oeganda

Oeganda is een onontdekte parel van Afrika. Een prachtige reisbestemming met bijzondere landschappen, zeer gevarieerd wildlife (met de BIG-5) en bijzonder vriendelijke mensen. Krijg alvast een beeld van dit prachtige land via dit reisverslag.

Lees verder

impressies
Reisverslag Zuid-Afrika en Botswana

Reisverslag Zuid-Afrika en Botswana

Geniet van ons reisverslag over Zuid-Afrika en Botswana.
De meeste wildlife parken bevinden zich in de provincie Limpopo. Dus de 'the place to be' met aan de andere kant direct het schitterende gebied Tuli Block.

Lees verder

impressies
Reisverslag Zambia

Reisverslag Zambia

Onlangs hebben 2 van onze klanten een safari in Zambia in South Luangwa en Kafue. Dit zijn 2 bijzondere parken die eigenlijk niet mogen ontbreken bij een rondreis door Zambia. Hieronder hun uitgebreide verslag van een supermooie vakantie in Zambia.

Lees verder

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design