olifanten in Afrika
Met een gerust gevoel op safari!

Garanties en Zekerheid

Zonder zorgen op reis, dat wil je toch graag?

Calamiteitenfonds

Africa Wildlife Safaris is aangesloten bij het Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in het programma gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat de consument die deelneemt aan een door Africa Wildlife Safaris georganiseerde reis:

  • (een deel van) de reissom terugkrijgt indien Africa Wildlife Safaris de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kan uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien Africa Wildlife Safaris als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen, of indien de reiziger vervroegd gerepatriëerd moet worden. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Het Calamiteitenfonds vraagt een klantbijdrage per boeking (vanaf 2017: € 2,50), het bedrag staat separaat op de factuur vermeld. Africa Wildlife Safaris draagt zorg voor de afdracht. Voor meer informatie: https://www.calamiteitenfonds.nl/.

Garantiefonds GGTO

Africa Wildlife Safaris is aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek, maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens het verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen (uiteraard alleen indien de reiziger de terugreis ook geboekt heeft bij Africa Wildlife Safaris). Africa Wildlife Safaris brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 15,- per boeking tot € 12.500,- in rekening. Tot € 25.000 ook € 15,-, tot € 37.500 nogmaals € 15,- . Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan het GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Het bedrag staat separaat op de factuur vermeld. Zie voor meer informatie: https://www.stichting-ggto.nl/html/Watbiedenwij.asp.

VvKR

De afkorting staat voor Vereniging van Kleine Reisorganisaties. De aangesloten leden hebben hun krachten gebundeld met las motto: "samen sterk". Africa Wildlife Safaris is lid van deze brancheorganisatie. De VvKR stelt: "De aangesloten reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Klanten reizen in kleine groepen, of op individuele basis en overnachten in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zoals de STO, GGTO en/of SGR/SGRZ garantieregeling. Dit wil zeggen dat je als consument verzekerd bent dat je de vooruitbetaalde reisgelden volledig terugkrijgt, als de touroperator waar je jouw reis hebt geboekt onverhoopt failliet gaat. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van de aangesloten leden kunt boeken!" Kijk voor meer informatie op de website van de VvKR: https://www.vvkr.nl/

Voldoende vertrouwen in ons om te komen praten over een rondreis door zuidelijk of oostelijk Afrika? Kijk hier voor onze bestemmingen of neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Frank 06-36536229.

luipaard naar je toelopend
Ondergaande zon in Botswana
Leeuwen in de schaduw van jouw auto
Slurf olifant close-up
Veiligheid en zekerheid zijn goed geregeld

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design