Africa Wildlife Safaris
Wie horen er bij Africa Wildlife Safaris?

Over ons

Frank Sies (links) en Koert Meijer (rechts) zijn samen eigenaar van Africa Wildlife Safaris. Wie zijn zij en wat heeft er voor gezorgd dat ze zo'n passie hebben voor Afrika en het organiseren van reizen?

Frank Sies

Werkervaring

Frank heeft vele jaren ervaring als project- en programmamanager met grootschalige projecten in het bank & verzekeringswezen, logistiek en IT. En toen was hij al gefascineerd door wildlife.

Bitten by the African bug

Afrika, big five, safari, ... dat was altijd al fantastisch ..... op tv. Maar een echte safari dat was toch onmogelijk? En plotseling was het wel mogelijk. Eenmaal aangekomen was het alsof ik thuis kwam. Het was indrukwekkender, mooier dan op tv of in de dierentuin. Ik denk dat ik op dag 1 al was gebeten door de 'African bug'.

Africa Wildlife Safaris

Vanaf dat moment was het lezen over safari's in Afrikaanse landen, big five, speciale belevingen in een specifiek gebied, experts benaderen, forums volgen. Allemaal ter voorbereiding op weer de volgende trip en de volgende en de ...

En dan vraagt een vriend of je hem kan helpen met de voorbereiding op een reis. En zo is Africa Wildlife Safaris ontstaan. Hoe we toen die vriend hielpen bij zijn reis, is eigenlijk is nog steeds wat we doen. In de kern is het gelijk gebleven: We helpen mensen met het organiseren van een reis waarbij de kans dat hun wensen, dromen, eisen, do's & dont's zo dicht als mogelijk wordt benaderd. En als ze dat nog niet weten dan helpen we ze daarbij.

 

Koert Meijer

Werkervaring

HR-consultant met ervaring in verschillende branches.

Africa Wildlife Safaris

Reizen is fantastisch. En wat is er mooier dan andere liefhebbers enthousiast maken met verhalen over avonturen en belevenissen in Afrika? Ik vind het ontzettend leuk om samen een safariplan te maken en te zorgen dat je reis een succes wordt. Jouw wensen omzetten in een prachtige en ontspannen reis geeft mij energie.

Mijn fotografie werd serieuzer toen het digitale tijdperk startte. De reizen werden frequenter en specifieker, de nadruk lag en ligt bij de natuurfotografie. De camera's werden beter en sneller, het lenzenpakket steeds uitgebreider. Speciale fotoreizen heb ik gemaakt naar Alaska, Costa Rica, Amerika en ondertussen regelmatig naar verschillende landen in Afrika. Ik geniet van de voorbereiding (wat is het doel en hoe vergroot ik mijn kansen?), ben helemaal in mijn element 'op locatie' (genietend van het wildlife en speurend naar specifieke dieren) en geniet thuis van alle indrukken en foto's.

Africa Wildlife Safaris sinds mei 2017

Onze passie voor de Afrikaanse natuur en de drive om avontuurlijke en bijzondere reizen met liefhebbers samen te stellen, heeft gezorgd voor de formele oprichting van Africa Wildlife Safaris in 2017!  En hetgeen misschien wel extra telt: we zijn zeer gemotiveerd en enthousiast en we willen heel graag van Africa Wildlife Safaris een groot succes maken! Begint jouw avontuur ook bij ons?

Zuid-Afrika neushoorn
malachite kingfisher - malachiet ijsvogel
leeuwin met pups
Oeganda chimpansee
Passie voor wildlife (&) fotografie

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 
Koert Meijer:+31 6 512 484 98 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design