Safari in Afrika met Africa Wildlife Safaris
Wie horen er bij Africa Wildlife Safaris?

Over ons

Joke en Frank Sies zijn samen eigenaar van Africa Wildlife Safaris. Wie zijn zij en wat heeft er voor gezorgd dat ze zo'n passie hebben voor Afrika en het organiseren van reizen?

Joke Sies

Werkervaring

Joke heeft het grootste gedeelte van haar leven gewerkt in de verzorging. Op dit moment werkt ze op een gesloten afdeling voor demeterende ouderen.

Africa Wildlife Safaris

Ik heb altijd al genoten van de verhalen en foto's die Frank had als hij thuis kwam van een reis. Het was onze droom om samen te gaan reizen als onze kinderen wat groter waren.

Inmiddels kan ik zeggen wat een avontuur het is om zo te reizen en zo 1 te zijn met de natuur. Wat ik elke keer weer als heel bijzonder ervaar is de diversiteit. Het gaat niet alleen om de Big 5 maar ook om de mooie kleurrijke vogels, de soms zo grillige bomen, de bloemen in vele prachtige kleuren, de hoeveelheid aan dieren. En de bevolking om niet te vergeten, zo warm en vriendelijk.

Frank merkte hoe ik mijn hart had verloren aan het reizen naar Afrika en vroeg of ik samen met hem het bedrijf wilde voortzetten. Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken. Samen onze passie beleven en mooie reizen organiseren waardoor onze klanten deze zelfde ervaring gaan krijgen.

Frank Sies

Werkervaring

Frank heeft vele jaren ervaring als project- en programmamanager met grootschalige projecten in het bank & verzekeringswezen, logistiek en IT. En toen was hij al gefascineerd door wildlife.

Bitten by the African bug

Afrika, big five, safari, ... dat was altijd al fantastisch ..... op tv. Maar een echte safari dat was toch onmogelijk? En plotseling was het wel mogelijk. Eenmaal aangekomen was het alsof ik thuis kwam. Het was indrukwekkender, mooier dan op tv of in de dierentuin. Ik denk dat ik op dag 1 al was gebeten door de 'African bug'.

Africa Wildlife Safaris

Vanaf dat moment was het lezen over safari's in Afrikaanse landen, big five, speciale belevingen in een specifiek gebied, experts benaderen, forums volgen. Allemaal ter voorbereiding op weer de volgende trip en de volgende en de ...

En dan vraagt een vriend of je hem kan helpen met de voorbereiding op een reis. En zo is Africa Wildlife Safaris ontstaan. Hoe we toen die vriend hielpen bij zijn reis, is eigenlijk is nog steeds wat we doen. In de kern is het gelijk gebleven: We helpen mensen met het organiseren van een reis waarbij de kans dat hun wensen, dromen, eisen, do's & dont's zo dicht als mogelijk wordt benaderd. En als ze dat nog niet weten dan helpen we ze daarbij.

Africa Wildlife Safaris sinds mei 2017

Na jaren van reizen en voorbereiden is Africa Wildlife Safaris opgericht door Koert Meijer en Frank Sies. Hun passie voor de Afrikaanse natuur en de drive om avontuurlijke en bijzondere reizen met liefhebbers samen te stellen, heeft gezorgd voor de formele oprichting van Africa Wildlife Safaris in 2017!  Na 3 jaar heeft Koert het stokje overgedragen aan Joke die dit met veel enthousiasme heeft aangenomen. Joke en Frank zijn zeer gemotiveerd en enthousiast om het succes van Africa Wildlife Safaris verder uit te breiden!

Begint jouw avontuur ook bij ons? Kijk dan hier voor onze bestemmingen  of neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Frank op 0031 - 6- 365 362 29.

Gapende leeuw
Tussen de olifanten
Cheetah gapend
Baby olifant
Iedere reiziger een passende safari

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design