fotografiereizen
Fotografiereizen - Anders kijken

Fotografie reizen

Africa Wildlife Safaris organiseert diverse fotografie reizen voor echte fotografie liefhebbers.
Je reist met een klein gezelschap onder leiding van een gids en professionele fotograaf. De gids brengt je naar de mooiste plekken waar je prachtige reis foto’s kunt maken van de natuur en het aanwezige wild. De fotograaf is overdag aanwezig voor gevraagd en ongevraagd advies. Wil je als fotograaf groeien, unieke ervaringen opdoen en schitterende foto’s maken, boek dan een foto reis bij Africa Wildlife Safaris.

Doelgroep

Onze fotoreizen in Afrika zijn geschikt voor alle natuurliefhebbers en (amateur) fotografen. Wat je nodig hebt: een gezonde dosis geduld om net dat ene prachtige plaatje te maken en de passie om dit te delen met andere fotoliefhebbers.

Kwaliteit

Je reis is uitstekend verzorgd, van ontbijt, tot lunch en diner. Je hebt een eigen douche en toilet per goed ingerichte kamer of tent. De kamer of tent deel je met een andere fotograaf. De wagens en gidsen zijn van uitstekende kwaliteit.

Informatie en service

Voordat je op reis gaat ontvang je van ons informatie over de bestemming, praktische tips voor je vakantie paklijst, de benodigde vaccinaties en medicatie, je visum, hygiëne en veiligheid en uiteraard advies over je fotomateriaal. En natuurlijk vertellen we je ook of er fotohutten of fotohides beschikbaar zijn tijdens jouw reis. En wellicht is er zelfs de mogelijkheid om te overnachten in de fotohut. Met de juiste verlichting kan je dan de meest schitterende wildlife foto's maken. Heb je daarna nog vragen? We beantwoorden ze graag.

Fotograferen in Afrika

Fotograferen op onze bestemmingen is uitdagend. Je bevindt je ongeveer op de evenaar, dat betekent dat de zon hoog aan de hemel staat en het licht hard is. Zonsopgang en zonsondergang gaan snel; de 'gouden uren' zijn prachtig, maar korter dan bij ons in Europa. Je controleert regelmatig de instellingen van je toestel omdat ieder uur het licht (en de schaduw) anders is.

Ken je toestel

Het is belangrijk om je toestel goed te kennen voordat je op reis gaat. Heb je een nieuw toestel? Zorg ervoor dat je alvast de nodige foto's maakt voordat je vertrekt. Tijdens de reis moet je namelijk regelmatig de instellingen van toestel aanpassen, omdat ieder uur het licht (en de schaduw) anders is. Snel kunnen schakelen tussen de instellingen en weten wat de consequenties zijn van je keuzes, is essentieel. We helpen je graag hiermee.

Ben je toe aan een fotografie vakantie in Afrika? Kijk dan hieronder voor onze fotografie reizen of neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Frank 06-36536229.

close-up luipaard uit fotohide
close-up olifanten uit fotohide
landschapsfotografie
open safari wagen voor fotografie
Fotografie reizen - Anders kijken, meer zien

Alle fotografie reizen

fotografie
Zambia - Individuele fotografie reis South Luangwa

Zambia - Individuele fotografie reis South Luangwa

Individuele fotoreis (alleen jouw gezelschap en de fotograaf in de auto)

Lees verder

fotografie
Zuid-Afrika - fotoreis Zimanga's fotohutten

Zuid-Afrika - fotoreis Zimanga's fotohutten

Top locatie voor fotohutten fotografie in Zuid-Afrika

Lees verder

fotografie
Botswana - groepsfotoreis (Chobe, Delta, Kalahari)

Botswana - groepsfotoreis (Chobe, Delta, Kalahari)

Groepsreis fotografie 10 dagen, max 8 personen, 4 per auto

Lees verder

fotografie
Zuid-Afrika - groepsreis fotografie fotohutten Zimanga

Zuid-Afrika - groepsreis fotografie fotohutten Zimanga

groepsreis fotografie & fotohutten

Lees verder

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design