olifanten tijdens je safari
Passie voor reizen in Afrika.

Organisatie

Africa Wildlife Safaris zijn we begonnen vanwege onze passie voor reizen, wildlife en fotografie. Leer ons via de onderwerpen onder het hoofdmenu beter kennen. Ontdek ook hoe de prijs van je reis tot stand komt en lees wat andere safariliefhebbers over ons zeggen. En bij Reisinformatie staan zeer veel handige adviezen, leerzame en leuke weetjes en bijvoorbeeld informatie over landen waar je geen plastic zakken mee naar toe mag nemen.

Iedere reiziger een passende safari

Mijn naam is Frank Sies. Ik ben 1 van de oprichters van Africa Wildlife Safaris. We zijn dit bedrijf begonnen vanuit passie voor Afrika, passie voor reizen, passie voor wildlife, passie voor fotografie en het feit dat we na een eerste bezoek ons 'thuis' voelden in Afrika.

En dat gevoel van thuiskomen willen we ook onze klanten meegeven. Dat doen we door voor iedere reiziger een passende safari te organiseren.

Dat klinkt wellicht heel duur en alleen weggelegd voor de mensen met een wat ruimer budget. Maar niets is minder waar. Door een persoonlijk gesprek en goed te luisteren is het al vrij snel duidelijk wat een klant voor beeld heeft van 'zijn / haar' reis naar Afrika. Wat voor mensen zijn het, welke ingrediënten willen ze in hun reis en welk budget heeft hebben ze in gedachte. Op basis daarvan gaan wij aan de slag. De basis bestaat altijd authentieke kleinschalige lodges / camps en onze eigen ervaringen. De uitkomst kan variëren van een relatief goedkope kampeerreis tot een luxe reis naar diverse private concessies die per privé vliegtuig bezocht worden. Ons doel is niet om een dure reis te verkopen maar om jou als klant de ervaring te laten meemaken die jij in gedachte hebt bij een reis naar zuidelijk Afrika.

Op elke offerte staan 8 woorden die gebaseerd zijn op het bekende '6 word story'. Dit zijn:

  • Explore Destinations - Je gaat als een 'ontdekkingsreiziger' voor jou nieuwe bestemmingen ontdekken
  • Experience adventures - Daar ga je avonturen beleven waar je nog lang 'stoere' verhalen over kan vertellen
  • Capture moments - Deze avonturen kan je vastleggen in woord en beeld
  • Create memories - Maar 1 ding is zeker, het wordt een reis die je nooit meer vergeet

Deze 8 woorden geven weer wat wij voor jou willen bewerkstelligen.

En op dit moment zijn we bezig om de reizen duurzamer te maken. Op verschillende locaties wordt al geen gebruik meer gemaakt van plastic flessen, wordt er gebruik gemaakt van duurzame energie, zijn er diverse projecten waardoor de toekomst van de lokale bevolking en van het wildlife er steeds beter gaan uitzien. Onze meest actuele stap is dat we ons aangesloten hebben bij Trees for all waardoor het mogelijk is om CO2 neutraal te vliegen. En Africa Wildlife Safaris verhoogt jouw donatie zelfs zodat je CO2-positief vliegt.

Interesse in een safari in Afrika? Kijk hier voor onze bestemmingen of neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Frank 06-36536229.

Verblijf bij Loadge
Long crested eagle (kuifarend)
Badkamer lodge Afrika
jonge chimpansee
Iedere reiziger een passende safari!

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design