Individuele reizen door Kenia

Ontdek Kenia op maat, een op maat gemaakte safari door Kenia

Een op maat gemaakte safari door Kenia biedt je de vrijheid om je reis volledig aan je wensen aan te passen. Of je nu de wilde dieren van de Masai Mara wilt zien, wilt ontspannen aan de kust van Diani Beach of de cultuur van Nairobi wilt ervaren, een individuele safari geeft je de flexibiliteit om je droomreis te realiseren.

Flexibiliteit en persoonlijke aandacht

Een op maat gemaakte safari door Kenia betekent dat je reis volledig is afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Je kunt je eigen route bepalen, kiezen welke parken je wilt bezoeken en beslissen hoe lang je op elke locatie wilt blijven. Met persoonlijke aandacht van ervaren gidsen en luxe accommodaties die aan al je behoeften voldoen, beleef je een unieke en onvergetelijke ervaring.

Safari avonturen in de Masai Mara

De Masai Mara is een onmisbare bestemming tijdens je safari door Kenia. Hier kun je getuige zijn van de Grote Migratie en de Big Five spotten tijdens privé-safaritochten. Je verblijft in exclusieve lodges en tentenkampen die je een luxe en comfortabele ervaring bieden. Met je eigen gids en voertuig kun je de Masai Mara in je eigen tempo verkennen.

Ontdek het Amboseli Nationaal Park

Het Amboseli Nationaal Park, bekend om zijn grote kuddes olifanten en uitzicht op de Mount Kilimanjaro, biedt een ander spectaculair safari avontuur. Met een op maat gemaakte reis kun je kiezen voor accommodaties die variëren van intieme lodges tot luxe tentenkampen, allemaal ontworpen om je een eersteklas safari ervaring te bieden.

Luxe aan de kust van Diani Beach

Combineer je safari avontuur met een ontspannen verblijf aan de prachtige stranden van Diani Beach. Hier kun je genieten van luxe resorts die je alle comfort en privacy bieden. Of je nu wilt snorkelen, duiken of gewoon wilt ontspannen op het strand, Diani Beach biedt de perfecte aanvulling op je safari.

Cultuur en geschiedenis in Lamu

Lamu is een historisch eiland dat je de kans biedt om de rijke Swahili cultuur en prachtige architectuur te ontdekken. Tijdens je op maat gemaakte reis kun je de smalle straatjes verkennen, traditionele dhow-boten zien en genieten van de lokale keuken. Verblijf in charmante boutique hotels die je een authentieke en luxueuze ervaring bieden.

Onvergetelijke ervaringen in het Tsavo Nationaal Park

Het Tsavo Nationaal Park biedt een ongerepte wildernis ervaring die je niet snel zult vergeten. Met een op maat gemaakte reis kun je genieten van privé-safaritochten en verblijven in exclusieve lodges die je een prachtig uitzicht op de natuur bieden. Hier kun je leeuwen, olifanten en vele andere dieren in hun natuurlijke habitat zien.

Plan je persoonlijke avontuur vandaag

Een op maat gemaakte safari door Kenia biedt je de perfecte combinatie van avontuur, luxe en flexibiliteit. Door je reis volledig aan je wensen aan te passen, kun je genieten van een unieke en onvergetelijke ervaring. Plan je persoonlijke avontuur vandaag en ontdek waarom Kenia een van de meest geliefde reisbestemmingen in Afrika is.

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design