referenties Africa Wildlife Safaris
Wat vinden klanten van onze safari's?

Referenties

Wil je weten hoe onze klanten hun safari en fotoworkshop hebben ervaren? Gemiddeld geven de klanten ons een 9,8. Lees hun reacties hieronder.

Kijk naast deze referenties ook op onze Facebook pagina Africa Wildlife Safaris referenties op Facebook of op Reisorakel wat klanten over ons zeggen.

Wil jij ook een top rondreis naar Afrika net als Peter, Joke, Jutha, Arwin, Emil en vele anderen? Kijk dan hier voor onze bestemmingen of neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Frank 06-36536229.

Spelende leeuwen welpen
Storks met jongen
Avond safari, een avontuur op zich
Prive familie lodge

Esther en Peter - Tanzania Februari 2024

TOP reis!

De opbouw was fantastisch en de lengte voor ons ook. Compacte route en niet te lang in de auto. De meeste indruk is gemaakt door de grote trek van de gnoes, de cheeta's, de leeuwen en al het andere moois.

En de gids was heel fijn. Een traantje weggepinkt bij het afscheid.

Susanne (met partner en dochter), individuele safari Zuid-Afrika

"Alles gezien wat we wensten (BIG-5) en nog veel meer. De gewenste klein-schalige lodges waren erg goed. Dikke tien met een griffel."

Jeroen en Simone, individuele reis Oeganda

Het was een fantastische reis! Alles was goed geregeld en verliep heel soepel. Ontzettend bedankt hiervoor.

Alles heeft indruk gemaakt. De geuren, de kleuren, de aardige, dappere en hardwerkende mensen, de geluiden en de overweldigende flora en fauna. In alle lodges hebben we genoten. We hadden een vol programma, heel veel gedaan, veel variatie dmv boottochten, night drive, gamedrive, paardrijden etc. En een groot compliment voor de zeer goede gids-chauffeur!

Complimenten voor de organisatie en het vervullen van onze wensen. Een prachtig land, een geweldige reis. We willen jullie heel erg bedanken en zullen jullie zeker aanbevelen!

Joke met partner en tienerdochter, individuele safari Uganda, Tanzania en Zanzibar 2

Wij hebben in alle vertrouwen onze reis samen laten stellen door Africa Wildlife Safaris. In een paar woorden: een droom die 3 weken duurde. Echt een super reis. Heel veel dank Frank en Koert voor deze onvergetelijke ervaring. ***** oftewel een 10!

Fotoworkshop - Emil

Emil: Het was een gezellig samenzijn. Burgers Zoo is een mooie dierentuin met mogelijkheden om binnen en buiten te fotograferen. De gids erbij was leuk, maar het hoogtepunt was de jonge neushoorn. Zonder zo'n bijzondere ontmoeting achter de schermen is de vraag hoeveel meerwaarde er is ten opzichte van dat je zelf naar de dierentuin gaat.

Fotoworkshop - Anja

Anja en Peter, fotoworkshop, Oeganda Individuele Rondreis Anja heeft de workshop gevolgd. Ik wil jou graag bedanken voor de leerzame workshop, ik heb thuis nog geoefend met de kat. Ik vond het ook een gezellige dag met fijne gesprekken. Ik heb ontzettend veel zin in de reis en je hoort zeker hoe het geweest is.

Serge (met partner en twee (bijna) volwassen kinderen), individuele safari Tanzania en Zanzibar

"Prettig en persoonlijk gesprek bij ons thuis. Ze hebben goed naar ons geluisterd. Iedere ochtend weer een schone auto, ruim voldoende water mee, zeer vriendelijke en behulpzame gids, wist veel te vertellen over de dieren en de lokale gebruiken. Maakte heel goed en open contact. Eindoordeel: 10!"

Emilie met gezin (8 personen) - Tanzania - Individueel maatwerk

Het was een geweldige reis! Zowel de safari als de dagen aan de kust. De voorbereiding, de communicatie en de lokale partner waren geweldig. Zeker de gidsen verdienen alle lof. De offerte was heel duidelijk en fijn dat het gesprek thuis plaats vond. Alle lodges waren erg goed, het eten is prima, maar heeft iets te weinig variatie. De route was doordacht opgebouwd. De landschappen, geuren en kleuren hebben de meeste indruk gemaakt. De safari heeft absoluut aan onze verwachtingen voldaan! (Waardering: 9,5)

Rob, Jurgen en Ingrid - hoogtepunten Oeganda

Informatie van Africa Wildlife Safaris was snel en duidelijk.

Geweldige gids Jimmy, prachtige parken, Big Five en zelfs gorilla's en chimpansees van dichtbij gezien, erg bijzonder.

Reis was goed in elkaar gezet, een onvergetelijke safari! 

Oeganda familiereis 2023

Prachtige reis met de familie naar de wildparken en vooral de chimpansees en gorilla's in Oeganda. Goede gids (Heidy), goede lodges en een prima programma. Maar het belangrijkste was de service van Frank (ivm Ebola zonder kosten de reis een jaar uitgesteld én wederom permits etc geregeld). Uitstekende Afrika specialist dus !

Caroline (met partner), individuele safari Tanzania

"Wat een geweldige vakantie! Top geregeld, het klopte allemaal. En de afsluiter, het etentje op het strand, hoe romantisch."

John & Mavis - luxe safari Zimbabwe, Botswana & Zuid-Afrika

Prettige communicatie per mail en bij ons thuis. Enthousiaste en professionele benadering.

Het totaalplaatje, het vriendelijke personeel, de expertise v d gidsen en natuurlijk de dieren, natuur, sterrenhemel, de intens mooie zonsondergang. The circle of life!

De reis heeft onze verwachtingen overtroffen! Beste vakantie ever.

Familie Vriend uit Doesburg, individuele safari Tanzania

"De safari heeft aan alle verwachtingen voldaan. We hebben geen safari ervaring, maar meer persoonlijke aandacht krijg je niet snel ergens anders denk ik. En verder was alles gewoon perfect: De reissamenstelling, de lokale partner, de lodges, de workshop vooraf die ons waardevolle tips heeft opgeleverd waardoor we met betere foto's teruggekomen zijn dan anders het geval was geweest. En we hadden ook nog behoorlijk geluk met de dieren. Kon niet beter. Eindoordeel: 10"

Arwin en Margot, huwelijksreis, Tanzania en Pemba

"Wij zijn net terug van een geweldige huwelijksreis georganiseerd door Afrika Wildlife Safaris! Wij hebben in 3 weken een rondreis gemaakt door Tanzania en het was....fantastisch. Super goed georganiseerd door Frank en Koert. Wij zijn van Arusha, Tarangire, Serengeti naar Ruaha, Selous en Pemba gereisd. De persoonlijke benadering, de ervaringsdeskundige en de vriendelijke benadering van Frank en Koert is super. De fotoworkshop was echt erg leuk om met hun te doen. We hebben ongelofelijk veel foto’s geschoten in Tanzania en uren gefilmd. We hebben een onvergetelijke en romantische reis gemaakt. Dank je wel! Groetjes Arwin & Margot (eindoordeel een 10) "

Rob (met partner), individuele reis Tanzania en Zanzibar

"Wat het meeste indruk heeft gemaakt: Heel veel: 1) Ngorongoro 2) Serengeti 3) excursies Zanzibar/Gumbe Island 4) vriendelijkheid mensen 5) Olifanten Tarangire. De totale safari krijgt een 9, het was uitstekend."

Barbara, Bas, Jasmijn, Isabelle en Bram - Onvergetelijke reis naar Botswana en Zimbabwe met gezin

We hebben een hele speciale vakantie gehad met ons gezin met 3 kinderen (leeftijd 13 en ouder).

Prachtige individuele rondreis gemaakt door Botswana en Zimbabwe, waarbij we verbleven in toplocaties. Midden in de natuur met prachtige beesten, vergezichten, kleuren, geuren en ervaringen die we niet snel zullen vergeten!

Hele prettige begeleiding en voorbereiding door Frank, waardoor de reis heel soepel is verlopen.

Astrid, kampeersafari groep Botswana

Ik heb een fantastische 16-daagse basic kampeersafari in Botswana gedaan via AWS; van Kalahari tot Victoria Falls. Enorm veel dieren gezien, maar ook erg interessant was de diversiteit in landschappen. Een aanrader! De voorbereiding van snel en zeer correct. Mooie route met veel wild en scenery; Hele bijzondere ervaring.
Eindoordeel: 9.

Henk met zijn 2 zonen: Beste vakantie ooit!

Onze reis door Zuid-Afrika was zelfs beter dan verwacht. De combinatie van relaxen, activiteiten, safari en landschappen werkte heel goed. Zo goed zelfs dat zoon Felix de reis heeft betiteld als de beste vakantie ooit. Een compliment dat we in onze zak kunnen steken!

Frank was heel behulpzaam, duidelijk en goed bereikbaar.

Eindresultaat 10!

Henk met tienerzonen Felix & Oscar

Johan - 10 dagen Tanzania

Opbouw was goed zo, met alles toegewerkt naar het hoogte punt: de crossings
 
Zoveel mooie dingen gezien:
  • Attack van leeuwen en cheeta's
  • Crossing
  • Maar ook de ballonvaart
 
Was wat mij betreft perfect. Als ik een bucketlist vooraf had moeten maken van wat ik wilde zien dan was het 10+
 

Margreet - fotoworkshop

Ik wilde je nogmaals even bedanken voor de fantstische workshop en bijzondere middag! Je hebt me nog enthousiaster gemaakt om deel te nemen aan een Wildlife safari. Effe doorsparen.

Ferry en Renate (met 4 'kinderen' tussen 19 en 25 jaar), individuele reis Tanzania

"Deze safari was boven verwachting! De Serengeti en de crossings hebben de meeste indruk gemaakt. De communicatie was snel en duidelijk. Goede, correcte en rustige gids, met veel respect voor de natuur. Eindoordeel: 9!"

Fotoreis Zambia - Marc

Marc: Heel veel geleerd qua fotografie. Combi van goede fotograaf en een aparte spotter is erg goed bevallen. Veel meer gezien dan ik verwacht had. Auto zonder dak en veel ruimte is perfect. Ga vooral zo door!

Cedy en Roland, individuele safari Oeganda

"We kijken terug op een geweldige reis. Koert heeft zijn best gedaan om al onze wensen in de reis in te passen. Gorilla's en chimps hebben de meeste indruk achtergelaten. Leuk om de mangoesten, shoebill en vleermuizen van dichtbij te ervaren. Lodges geweldig, gids rustig en fijn, fantastisch land. Eindoordeel: 9"

Peter en Marijke met twee volwassen dochters, individuele reis Tanzania

"We zijn weer terug op Nederlandse bodem na een werkelijk fantastische vakantie in Tanzania. Namens de hele familie wil ik jullie bedanken voor het feit dat alles uitstekend geregeld was, we mooie lodges hadden en we ontzettend genoten hebben. De mensen zijn allemaal enorm gastvrij en behulpzaam en we hebben zoveel mooie natuur gezien. Een goede vriend van mij komt altijd met de uitdrukking ; je moet herinneringen kopen, en geen spullen. Die uitspraak is hier van toepassing. Het was het waard en de herinnering is blijvend! Eindcijfer een 10."

Wim en Eveline, over de fotoworkshop ter voorbereiding op Uganda

"Wat fijn dat je dit met ons wilt doen, we hebben wel veel vragen hoor."

Pierre & Lucas - roadtrip Namibië

Het was een reis om nooit te vergeten. En wat een lieve mensen zijn de Namibiërs.

We hebben een super advies van Frank gehad. Hij is zeer bereikbaar en zeer deskundig.

Familie Vriend uit Doesburg, maatwerk Tanzania fotoworkshop

Vooraf: "Leuk, relaxed en nuttig. We krijgen er steeds meer zin in."

Achteraf: "De workshop heeft ons waardevolle tips opgeleverd waardoor we met betere foto's teruggekomen zijn dan anders het geval was geweest."

Aanvulling Africa Wildlife Safaris: Een van de klantfoto's is verkozen tot foto van de dag bij Zoom.nl!

Huwelijksreis Botswana

We hebben een mooie en onvegetelijke huwelijksreis gemaakt naar Botswana en Zuid-Afrika. Super goed georganiseerd door Africa Wildlife Safaris. Wat een super ervaring!

Claudia & Arthur

Wout & Willeke - 3 weken Tanzania

De reis was boven verwachting. We hebben 200% genoten. Alles was prima geregeld. Indien nodig kregen we de juiste hulp. Het contact ivm de reis en vragen was heel goed.

Een kundige gids die veel bijzondere plekken wist, aandacht had voor mijn interesses en ook gezellig was.

Wij hebben het geluk gehad veel crossings te zien. De hoeveelheid wild die we gezien hebben was boven verwachting.

Rene & Johan - vriendentrip Tanzania

IndrukwekkendWe hebben echt de meest fantastische dingen gezien! Alles wat we wilden zien.
Het feit dat je die 10 dagen alleen maar met de natuur en het dierenrijk bezig bent, de eenvoud van leven, de spanning en sport van het spotten en natuurlijk de beesten maar ook de acties van de dieren die we gezien hebben.
Met name de tented camps gaven mij het gevoel van avontuur, al was het nog best luxe, maar prima.
En ook de ballontocht is een once a life time experience die diepe indruk heeft gemaakt.
 
Ik vond het een hele mooie ervaring en beleving. Waanzinnig om dit mee te maken. 

 

Conclusie ik heb meer dan genoten !!!

Sophie & Maarten - kampeerreis Botswana

Frank heeft goed naar onze wensen geluisterd en perfect advies gegeven; weinig toerisme, midden in de natuur staan en mooie natuur / dieren. Van het ophalen van het vliegveld in Maun tot het wegbrengen in Vic Falls zijn we volledig ontzorgd. Goede reis met veel variatie. Bij onduidelijkheden deed Frank altijd navraag bij de organisatie in Botswana. Maar de antwoorden waren altijd snel en volledig. Zeker tijdens Covid was er veel flexibiliteit.

Joke met partner en tienerdochter, individuele safari Uganda, Tanzania en Zanzibar

Wij hebben in alle vertrouwen onze reis samen laten stellen door Africa Wildlife Safaris. In een paar woorden: een droom die 3 weken duurde. Echt een super reis. Heel veel dank Frank en Koert voor deze onvergetelijke ervaring. ***** oftewel een 10!

Fotoworkshop - Jannie

Jannie: Het is altijd leuk om samen als fotografieliefhebbers op stap te zijn. Achter de schermen mogen kijken en fotograferen bij de neushoorns maakte het bijzonder. De weersomstandigheden waren niet ideaal met druilerige regen. Dankzij de tips zijn de foto’s toch aardig gelukt . De ochtend verliep in een goede sfeer en met vragen was advies bij de hand. Het programma met koffie en de lunch was goed geregeld. De lunch was ook een mooi moment voor een nabeschouwing. Kortom, ik bewaar een goede herinnering aan deze ochtend.

Fotoworkshop - Marc

Marc: Wat ik bijzonder vond aan de workshop was het deel achter de schermen, daarmee onderscheiden jullie je met een gewone fotoworkshop. De dagindeling was prima, koffie en lunch ook. De begeleiding qua fotografie liet je over aan de verschillende behoeftes van iedereen, dat vond ik wel goed werken. Je zou ook nog iets met opdrachtjes kunnen doen maar dan vooral als je allemaal beginners hebt. Kortom, erg geslaagd en ik zou er niet teveel aan veranderen.

Jutha & Oscar - privé reis naar Tanzania

Eindoordeel een 10! Al heel lang stond een safari op onze lijst, maar wel eentje die een zo natuurlijk mogelijk beeld weergeeft en waar je zo min mogelijk toeristen ziet. Dit was voor mij mijn eerste safari en (m.n.) de Serengeti heeft dat beeld bevestigd. Het is een rauw, ongerept en authentiek gebied. Hier is de natuur en wildlife zoals deze bedoeld is. Het is er zo groot, dat je elkaar niet tegen hoeft te komen. Uiteraard hadden wij wel geluk dat, vanwege Covid, het er nu erg rustig was, waardoor we vaak als enige auto in een gebied reden.

De variatie van de vier parken (Tarangire, Manyara national park, Ngorongoro en de Serengeti) was een perfecte combi. Allen heel divers, met hun eigen wildlife en natuur. We zijn bij dat we deze vier parken hebben kunnen zien.

De auto's rijden zonder walkietalkie, dit voorkomt onrust in de auto en was voor ons een groot voordeel. Alles wat we gezien, gedaan en ervaren hebben, hebben we op eigen houtje en in alle ontspannenheid gedaan. Dit vinden wij een groot pluspunt en wellicht goed om te vermelden bij boekingen!

Danielle (met partner en twee zoons), individuele reis Oeganda

"We zijn uitstekend voorgelicht en de voorbereiding was goed verzorgd. Heldere, duidelijke en persoonlijke communicatie. De reis sloot zeer goed aan bij onze verwachtingen. Eindoordeel een 9!"

Arwin en Margot, huwelijksreis, Tanzania en Pemba fotoworkshop

"De fotoworkshop was echt erg leuk om met hun te doen. We hebben ongelofelijk veel foto’s geschoten in Tanzania en uren gefilmd."

Fotoworkshop ism Painted Dog Conservation

Het was een super dag. Veel geleerd en mooie dingen gezien en vastgelegd. Dank jullie wel allemaal.

 

Deelnemers 2022

Martin & Marjolein - Safari Tanzania 2023

Geweldige rondreis door Tanzania beleefd dankzij Africa Wildlife Safaris. Naar onze wensen op maat samengesteld en het heeft onze verwachtingen overtroffen!

Als je naar Tanzania wil gaan en wil dat alles tot in de puntjes is verzorgd, dan moet je Frank of Joke hebben! Goede adviezen, tips en persoonlijke aandacht. Vooraf, tijdens de reis en ook bij de evaluatie. Gewoon doen !

Martin en Marjolein

Namibie - indrukwekkende reis

Fishriver Canyon heeft enorme indruk gemaakt. Vanuit de top naar beneden rijden en daar een oase met water en vissen aantreffen. Adembenemend mooi net als de lodge hier (Ligging, verzorging en inrichting).

Maar Alte Kalkofen was ook prachtig. Jammer dat we maar 1 nacht hier zijn verbleven. Kahlahari ook geweldig mooi.

Luderitz viel tegen. Het verlaten stadje Kolmanskop is de moeite waard maar dan vanuit een andere verblijfplek. De rest van de reis was fantastisch. Afgerond een 11.

Mike & Ruud

Edwin, Kristel en Dylan - 3,5 weken rondreis Oeganda

Met mijn man en 16-jarige zoon hebben we een onvergetelijke reis van 3,5 week door Oeganda gemaakt. Frank heeft de reis prima voor ons geregeld en onze vragen snel beantwoord. Top!

Gezin, individuele safari Oeganda

"We (gezin met 2 jongens van 9 en 11 jaar) zijn net terug van een fantastische rondreis door “the pearl of Africa”: Uganda. Koert heeft de wensen van ons gezin uitstekend vertaald in een actieve en avontuurlijke rondreis vol natuur en wildlife. Wederom genoten van alles wat Afrika biedt en mooie herinneringen voor het leven gemaakt. Eindcijfer een 9"

Cindy & Monique, 2 vriendinnen op reis in Tanzania

Een 10! We hebben ons nergens druk over hoeven te maken. Alles was prima geregeld en uitgestippeld. I.v.m. Corona is de reis 2x uitgesteld en hebben we 2 jaar lang contact gehad en zijn we overal van op de hoogte gehouden.

Gids: fantastische man met haviksogen.

Fotoworkshop - Adrie

Adrie: Ik vond het leuk om mee te maken. Ik kwam zelf niet echt voor verbetering van fotografische vaardigheden, maar kon wel zien dat de werkwijze op prijs werd gesteld. Burger’s Zoo vond ik een geschikte plek voor een workshop.Leuk georganiseerd!

Botswana - groepsreis Suzan

 
Dankzij de hulp van Frank en het meedenken tijdens het plannen van mijn reis heb ik een onvergetelijke vakantie beleefd in Botswana. Genoten!
Frank is goed benaderbaar, geduldig en in staat om al (veel) mijn vragen te beantwoorden.
 
Ik was vooraf door anderen gewaarschuwd dat het voor een vegetariër niet mee zou vallen. Maar dat was dus echt onzin. Er waren vaak meer vega dan vlees gerechten.
 
Top safari in een super goed uitgedachte safari truck!
 
Eindcijfer 10!

Sascha, gezin, maatwerk Tanzania en Zanzibar fotoworkshop

"De workshop was erg goed ter voorbereiding op onze reis!"

Lien & Inge - Fotoreis Zambia

De week ging veel te snel, elke dag minstens 1 luipaard. Het was prachtig! Zou zo weer teruggaan.

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design