referenties Africa Wildlife Safaris
Wat vinden klanten van onze safari's?

Referenties

Wil je weten hoe onze klanten hun safari en fotoworkshop hebben ervaren? Gemiddeld geven de klanten ons een 9,8. Lees hun reacties hieronder.

Kijk naast deze referenties ook op onze Facebook pagina Africa Wildlife Safaris referenties op Facebook of op Reisorakel wat klanten over ons zeggen.

Spelende leeuwen welpen
Storks met jongen
Avond safari, een avontuur op zich
Prive familie lodge

Fotoworkshop - Jannie

Jannie: Het is altijd leuk om samen als fotografieliefhebbers op stap te zijn. Achter de schermen mogen kijken en fotograferen bij de neushoorns maakte het bijzonder. De weersomstandigheden waren niet ideaal met druilerige regen. Dankzij de tips zijn de foto’s toch aardig gelukt . De ochtend verliep in een goede sfeer en met vragen was advies bij de hand. Het programma met koffie en de lunch was goed geregeld. De lunch was ook een mooi moment voor een nabeschouwing. Kortom, ik bewaar een goede herinnering aan deze ochtend.

Arwin en Margot, huwelijksreis, Tanzania en Pemba fotoworkshop

"De fotoworkshop was echt erg leuk om met hun te doen. We hebben ongelofelijk veel foto’s geschoten in Tanzania en uren gefilmd."

Fotoworkshop - Anja

Anja en Peter, fotoworkshop, Oeganda Individuele Rondreis Anja heeft de workshop gevolgd. Ik wil jou graag bedanken voor de leerzame workshop, ik heb thuis nog geoefend met de kat. Ik vond het ook een gezellige dag met fijne gesprekken. Ik heb ontzettend veel zin in de reis en je hoort zeker hoe het geweest is.

Fotoworkshop - Marc

Marc: Wat ik bijzonder vond aan de workshop was het deel achter de schermen, daarmee onderscheiden jullie je met een gewone fotoworkshop. De dagindeling was prima, koffie en lunch ook. De begeleiding qua fotografie liet je over aan de verschillende behoeftes van iedereen, dat vond ik wel goed werken. Je zou ook nog iets met opdrachtjes kunnen doen maar dan vooral als je allemaal beginners hebt. Kortom, erg geslaagd en ik zou er niet teveel aan veranderen.

Rob (met partner), individuele reis Tanzania en Zanzibar

"Wat het meeste indruk heeft gemaakt: Heel veel: 1) Ngorongoro 2) Serengeti 3) excursies Zanzibar/Gumbe Island 4) vriendelijkheid mensen 5) Olifanten Tarangire. De totale safari krijgt een 9, het was uitstekend."

Joke met partner en tienerdochter, individuele safari Uganda, Tanzania en Zanzibar 2

Wij hebben in alle vertrouwen onze reis samen laten stellen door Africa Wildlife Safaris. In een paar woorden: een droom die 3 weken duurde. Echt een super reis. Heel veel dank Frank en Koert voor deze onvergetelijke ervaring. ***** oftewel een 10!

Astrid, kampeersafari groep Botswana

Ik heb een fantastische 16-daagse basic kampeersafari in Botswana gedaan via AWS; van Kalahari tot Victoria Falls. Enorm veel dieren gezien, maar ook erg interessant was de diversiteit in landschappen. Een aanrader! De voorbereiding van snel en zeer correct. Mooie route met veel wild en scenery; Hele bijzondere ervaring.
Eindoordeel: 9.

Jeroen en Simone, individuele reis Oeganda

Het was een fantastische reis! Alles was goed geregeld en verliep heel soepel. Ontzettend bedankt hiervoor.

Alles heeft indruk gemaakt. De geuren, de kleuren, de aardige, dappere en hardwerkende mensen, de geluiden en de overweldigende flora en fauna. In alle lodges hebben we genoten. We hadden een vol programma, heel veel gedaan, veel variatie dmv boottochten, night drive, gamedrive, paardrijden etc. En een groot compliment voor de zeer goede gids-chauffeur!

Complimenten voor de organisatie en het vervullen van onze wensen. Een prachtig land, een geweldige reis. We willen jullie heel erg bedanken en zullen jullie zeker aanbevelen!

Caroline (met partner), individuele safari Tanzania

"Wat een geweldige vakantie! Top geregeld, het klopte allemaal. En de afsluiter, het etentje op het strand, hoe romantisch."

Serge (met partner en twee (bijna) volwassen kinderen), individuele safari Tanzania en Zanzibar

"Prettig en persoonlijk gesprek bij ons thuis. Ze hebben goed naar ons geluisterd. Iedere ochtend weer een schone auto, ruim voldoende water mee, zeer vriendelijke en behulpzame gids, wist veel te vertellen over de dieren en de lokale gebruiken. Maakte heel goed en open contact. Eindoordeel: 10!"

Fotoworkshop - Adrie

Adrie: Ik vond het leuk om mee te maken. Ik kwam zelf niet echt voor verbetering van fotografische vaardigheden, maar kon wel zien dat de werkwijze op prijs werd gesteld. Burger’s Zoo vond ik een geschikte plek voor een workshop.Leuk georganiseerd!

Ferry en Renate (met 4 'kinderen' tussen 19 en 25 jaar), individuele reis Tanzania

"Deze safari was boven verwachting! De Serengeti en de crossings hebben de meeste indruk gemaakt. De communicatie was snel en duidelijk. Goede, correcte en rustige gids, met veel respect voor de natuur. Eindoordeel: 9!"

Emilie met gezin (8 personen) - Tanzania - Individueel maatwerk

Het was een geweldige reis! Zowel de safari als de dagen aan de kust. De voorbereiding, de communicatie en de lokale partner waren geweldig. Zeker de gidsen verdienen alle lof. De offerte was heel duidelijk en fijn dat het gesprek thuis plaats vond. Alle lodges waren erg goed, het eten is prima, maar heeft iets te weinig variatie. De route was doordacht opgebouwd. De landschappen, geuren en kleuren hebben de meeste indruk gemaakt. De safari heeft absoluut aan onze verwachtingen voldaan! (Waardering: 9,5)

Arwin en Margot, huwelijksreis, Tanzania en Pemba

"Wij zijn net terug van een geweldige huwelijksreis georganiseerd door Afrika Wildlife Safaris! Wij hebben in 3 weken een rondreis gemaakt door Tanzania en het was....fantastisch. Super goed georganiseerd door Frank en Koert. Wij zijn van Arusha, Tarangire, Serengeti naar Ruaha, Selous en Pemba gereisd. De persoonlijke benadering, de ervaringsdeskundige en de vriendelijke benadering van Frank en Koert is super. De fotoworkshop was echt erg leuk om met hun te doen. We hebben ongelofelijk veel foto’s geschoten in Tanzania en uren gefilmd. We hebben een onvergetelijke en romantische reis gemaakt. Dank je wel! Groetjes Arwin & Margot (eindoordeel een 10) "

Cedy en Roland, individuele safari Oeganda

"We kijken terug op een geweldige reis. Koert heeft zijn best gedaan om al onze wensen in de reis in te passen. Gorilla's en chimps hebben de meeste indruk achtergelaten. Leuk om de mangoesten, shoebill en vleermuizen van dichtbij te ervaren. Lodges geweldig, gids rustig en fijn, fantastisch land. Eindoordeel: 9"

Familie Vriend uit Doesburg, maatwerk Tanzania fotoworkshop

Vooraf: "Leuk, relaxed en nuttig. We krijgen er steeds meer zin in."

Achteraf: "De workshop heeft ons waardevolle tips opgeleverd waardoor we met betere foto's teruggekomen zijn dan anders het geval was geweest."

Aanvulling Africa Wildlife Safaris: Een van de klantfoto's is verkozen tot foto van de dag bij Zoom.nl!

Wim en Eveline, over de fotoworkshop ter voorbereiding op Uganda

"Wat fijn dat je dit met ons wilt doen, we hebben wel veel vragen hoor."

Joke met partner en tienerdochter, individuele safari Uganda, Tanzania en Zanzibar

Wij hebben in alle vertrouwen onze reis samen laten stellen door Africa Wildlife Safaris. In een paar woorden: een droom die 3 weken duurde. Echt een super reis. Heel veel dank Frank en Koert voor deze onvergetelijke ervaring. ***** oftewel een 10!

Familie Vriend uit Doesburg, individuele safari Tanzania

"De safari heeft aan alle verwachtingen voldaan. We hebben geen safari ervaring, maar meer persoonlijke aandacht krijg je niet snel ergens anders denk ik. En verder was alles gewoon perfect: De reissamenstelling, de lokale partner, de lodges, de workshop vooraf die ons waardevolle tips heeft opgeleverd waardoor we met betere foto's teruggekomen zijn dan anders het geval was geweest. En we hadden ook nog behoorlijk geluk met de dieren. Kon niet beter. Eindoordeel: 10"

Fotoreis Zambia - Marc

Marc: Heel veel geleerd qua fotografie. Combi van goede fotograaf en een aparte spotter is erg goed bevallen. Veel meer gezien dan ik verwacht had. Auto zonder dak en veel ruimte is perfect. Ga vooral zo door!

Fotoworkshop - Emil

Emil: Het was een gezellig samenzijn. Burgers Zoo is een mooie dierentuin met mogelijkheden om binnen en buiten te fotograferen. De gids erbij was leuk, maar het hoogtepunt was de jonge neushoorn. Zonder zo'n bijzondere ontmoeting achter de schermen is de vraag hoeveel meerwaarde er is ten opzichte van dat je zelf naar de dierentuin gaat.

Susanne (met partner en dochter), individuele safari Zuid-Afrika

"Alles gezien wat we wensten (BIG-5) en nog veel meer. De gewenste klein-schalige lodges waren erg goed. Dikke tien met een griffel."

Sascha, gezin, maatwerk Tanzania en Zanzibar fotoworkshop

"De workshop was erg goed ter voorbereiding op onze reis!"

Margreet - fotoworkshop

Ik wilde je nogmaals even bedanken voor de fantstische workshop en bijzondere middag! Je hebt me nog enthousiaster gemaakt om deel te nemen aan een Wildlife safari. Effe doorsparen.

Gezin, individuele safari Oeganda

"We (gezin met 2 jongens van 9 en 11 jaar) zijn net terug van een fantastische rondreis door “the pearl of Africa”: Uganda. Koert heeft de wensen van ons gezin uitstekend vertaald in een actieve en avontuurlijke rondreis vol natuur en wildlife. Wederom genoten van alles wat Afrika biedt en mooie herinneringen voor het leven gemaakt. Eindcijfer een 9"

Danielle (met partner en twee zoons), individuele reis Oeganda

"We zijn uitstekend voorgelicht en de voorbereiding was goed verzorgd. Heldere, duidelijke en persoonlijke communicatie. De reis sloot zeer goed aan bij onze verwachtingen. Eindoordeel een 9!"

Peter en Marijke met twee volwassen dochters, individuele reis Tanzania

"We zijn weer terug op Nederlandse bodem na een werkelijk fantastische vakantie in Tanzania. Namens de hele familie wil ik jullie bedanken voor het feit dat alles uitstekend geregeld was, we mooie lodges hadden en we ontzettend genoten hebben. De mensen zijn allemaal enorm gastvrij en behulpzaam en we hebben zoveel mooie natuur gezien. Een goede vriend van mij komt altijd met de uitdrukking ; je moet herinneringen kopen, en geen spullen. Die uitspraak is hier van toepassing. Het was het waard en de herinnering is blijvend! Eindcijfer een 10."

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design