Leeuwen in Tarangire
Reis samen met andere liefhebbers onder begeleiding van een ervaren gids.

Groepsreizen

Africa Wildlife Safaris organiseert samen met aan aantal lokale partners diverse groepsrondreizen naar Afrika. Dit zijn instapklare reizen. Jij selecteert de bestemming en de datum en wij regelen de rest.

Doelgroep

De groepsreis is geschikt voor iedereen die graag samen met anderen op vakantie gaat naar vooraf geselecteerde bestemmingen en routes.

Kwaliteit

Je reis is goed verzorgd. Je ontvangt een programma van dag tot dag en we regelen alle maaltijden en locaties. Je hebt een eigen douche en toilet en een goed ingerichte kamer of tent. De tenten zijn groot, voorzien van houten vloeren, ruime stahoogte en meer dan voldoende ruimte voor je bagage. De wagens en gidsen zijn van uitstekende kwaliteit.

Informatie en service

Iedere deelnemers ontvangt voordat de reis begint, informatie over de bestemming. Hierin vind je informatie over de geldigheid van je paspoort en of je een visum nodig hebt. Hoe veilig het land is, informatie over hygiëne en zelfs een voorbeeld paklijst. Heb je daarna nog vragen? We beantwoorden ze graag voor je..

Data en programma

Groepsreizen zijn instapklare reizen naar vooraf geselecteerde bestemmingen. Het programma staat vast. Selecteer een safari om de reisbeschrijving te lezen een een passende vertrekdatum te kiezen. Het vertrek is gegarandeerd bij minimaal 4 personen (soms zelfs vanaf 2, deels afhankelijk van de bestemming).

Het kan zijn dat je bij een groepsrondreis naar Afrika slaapt in mooie tented camps of lodges. Maar het kan ook een kampeersafari zijn waarbij je in een ruime tent slaapt en 's-avonds buiten bij het kampvuur eet. Of dat je in een klein tentje slaapt dat ze zelf moet opzetten. Maar een groepskampeerreis in Afrika brengt je wel echt dicht bij de natuur en het wildlife.

Er zijn dus diverse variaties in groepsrondreizen naar Afrika qua luxe en dus ook qua prijs.

Tijdens onze groepsreizen naar Oeganda slaap je altijd in een tented camp of lodge. We hebben hier geen kampeersafari's omdat we daarvan de kwaliteit en hygiene onvoldoende vinden.

Onze groepsrondreizen naar Botswana kunnen zowel een kampeersafari zijn (van zeer eenvoudig tot luxe) als een groepsreis waarbij je voornamelijk in lodges / tented camps verblijft. Aangezien de prijzen in Botswana vaak hoger zijn dan in andere landen kan een kampeersafari met een groep ervoor zorgen dat een reis naar dit schitterende land toch haalbaar is voor jou.

We hebben ook enkele expeditie reizen waarbij soms meer dan 1 land wordt aangedaan en de route nooit helemaal vast staat. Grofweg is deze bepaalt maar de groep bepaalt de exacte reis. Als je hier meer over wilt weten, neem dan even contact met ons op.

Ben je toe aan een vakantie met groep? 

Interesse in een groepsrondreis in Afrika? Kijk dan hieronder voor onze groepsreizen naar Oeganda en Botswana of neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Frank 06-36536229.

Luipaard in de Serengeti
Lodge bij Lake Manyara Tanzania
Olifant in Tarangire bij baobab
Close-up van leeuw in de Ngorongoro krater
Groepsreizen naar Afrika, samen avontuurlijk reizen.
groep
Botswana - Ruim 50 kampeer groepssafari's

Botswana - Ruim 50 kampeer groepssafari's

Meer dan 50 kampeer groepssafari's in Botswana

Lees verder

groep
Oeganda - Groepsreis BIG-5 Compleet

Oeganda - Groepsreis BIG-5 Compleet

Groepsreis in 15 dagen, ontdek het samen.

Lees verder

groep
Botswana - Kampeer trip langs alle top locaties

Botswana - Kampeer trip langs alle top locaties

Groepsreis kamperend door Noord Botswana in 17 dagen

Lees verder

groep
Botswana - De hoogtepunten van Botswana

Botswana - De hoogtepunten van Botswana

groepssafari, 14-daagse kampeer trip naar Botswana's best

Lees verder

groep
Oeganda - Groepsreis Vier parken safari

Oeganda - Groepsreis Vier parken safari

Groepsreis in 11 dagen, ontdek 4 prachtige parken.

Lees verder

groep
Botswana - Van Maun tot Vic Falls

Botswana - Van Maun tot Vic Falls

Groepsreis kampeer safari in 11 dagen

Lees verder

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design