Beste land en periode voor een safari
Hulp bij al jouw safari vragen

Safari Wegwijzer

Safari Wegwijzer - Ontdek de safarireis die perfect past bij jouw wensen en mogelijkheden!

Ben je enthousiast over een safari-avontuur, maar heb je vragen zoals:

  • Wat is het beste safari land?
  • Wat is de beste periode of tijd op safari te gaan?
  • Wat is de beste tijd om naar Tanzania of Oeganda of Zuid-Afrika of Namibië of ... te gaan?
  • Is het veilig in Zuid-Afrika of Oeganda of Kenia of Zambia of Zimbabwe of ...?

De oplossing - de Safari Wegwijzer

Geen zorgen! Met de Safari Wegwijzer beantwoorden we al deze vragen en nemen we je zorgen uit handen, zodat jij kunt genieten van een zorgeloze safari die helemaal bij jou past.

Onze Safari Wegwijzer is dé beste oplossing die je nodig hebt. De Safari Wegwijzer is gebaseerd op diverse onafhankelijke bronnen. Daar waar we geen bronnen hebben kunnen vinden gebruiken we onze eigen kennis en ervaring van de vele reizen door Afrika van de afgelopen jaren. Met behulp van een online vragenlijst nemen we jouw specifieke vragen, wensen, voorkeuren en mogelijkheden mee om de ideale safari-ervaring voor jou te vinden. Het resultaat is een email met een persoonlijk advies voor het land en de periode die het beste bij jou passen.

Maar dat is nog niet alles! We bieden ook een voorbeeldreis aan, zodat je een voorproefje krijgt van wat je te wachten staat. Of je nu droomt van uitgestrekte savannes in Tanzania, de majestueuze Victoria Falls in Zimbabwe of de adembenemende Okavango-delta in Botswana, wij zorgen ervoor dat je de safari van je leven beleeft.

We zijn er trots op dat onze klanten ons beoordelen met maar liefst een 9,8 voor onze reizen. Dit hoge cijfer is het bewijs van onze toewijding aan klanttevredenheid en de kwaliteit van onze safari-ervaringen.

Vul de Safari Wegwijzer in!

Aarzel niet langer en laat ons je helpen bij het plannen van jouw onvergetelijke safari-avontuur. Vul vandaag nog jouw voorkeuren in op Safari Wegwijzer of neem contact met ons op en ontdek welk land en welke periode het beste bij jou passen.

Ga met ons op reis en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Africa Wildlife Safaris - Gapende leeuw in Botswana
Africa Wildlife Safaris - Moeder en dochter luipaard spelend
Africa Wildlife Safaris - Mokoro tocht Botswana
Africa Wildlife Safaris - Nijlpaard dat lucht uitblaast
Kies de safari die bij jou past!

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design