wilde honden zien prooi
Een safari is een fantastisch avontuur!

Een safari op maat voor iedere klant.

Africa Wildlife Safaris organiseert diverse safari types voor alleenstaanden, families, groepsreizigers en specialisten.

Fotogalerij

hornbill met kleine vangst
safari voertuig Afrika
luipaard in boom met kill
reiger met kill (vis)

 Welk safari type past bij jou?

 1. De Individuele Reis:  je reist graag met je familie of vrienden en samen bepalen jullie de reisduur, de intensiteit van de reis en de route. Klik hier voor meer informatie.

2. Een Groepssafari: je reist graag in een groep met andere Afrika liefhebbers, meestal niet meer dan zes mensen. De data en routes staan vast, ook de prijs. Klik hier voor meer informatie.

3. De Fotografie Safari:  je reist graag samen met andere fotosafari liefhebbers op zoek naar dat ene perfecte plaatje. Jullie gaan op pad met een ervaren fotograaf die je anders leert kijken naar de natuur en handige tips geeft hoe je dit perfecte plaatje kunt maken. Klik hier voor meer informatie.

4. De Specials: je houdt van avontuur en je wilt graag de Berggorilla's in Oeganda bewonderen, of onderdeel uitmaken van de 'grote trek' in Tanzania, de 'luipaard-experience' , deels te voet, ervaren in Botswana, dan boek je bij ons een Special. Klik hier voor meer informatie.

Hoe realiseren wij jouw safari?

Africa Wildlife Safaris is een reisorganisatie opgebouwd uit ervaring en passie. Er zijn drie ingrediënten die jouw reis tot een succesvolle droomsafari maken:

1. Een goede voorbereiding.

Jouw wensen en onze expertise vormen de basis van jouw safari naar Afrika. Samen werken we de reis van A tot Z uit, totdat deze zorgvuldig uitgewerkt op papier staat. Je ontvangt praktische tips voor je vakantie paklijst, de benodigde vaccinaties en medicatie, je visum, hygiëne en veiligheid en nog veel meer.

2. Een professionele organisatie.

Africa Wildlife Safaris is een specialist in reizen. Samen met onze partners in Afrika zorgen we voor een fantastisch avontuur dat je een leven lang niet vergeet. Door je reis bij ons te boeken, bespaar je veel uitzoekwerk, hoef je geen toegang tot parken te regelen, hotels, lodges of kamperovernachtingen te boeken en op zoek te gaan naar een ervaren gids moet een betrouwbare wagen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

3. Een uitstekende gids of begeleiding.

Welk safaritype je ook bent, je maakt je reis onder begeleiding van een deskundig en goed opgeleide gids. De gidsen waarmee we we samenwerken zijn betrouwbaar, toegankelijk, ervaren en kennen het gebied en het gedrag van het wildlife als geen ander. Zij regelen alles voor je. Wil je zelf een route rijden? Ook dat is mogelijk. Dit kan niet overal. Laat het ons weten, we informeren je graag over de mogelijkheden.

Hoe zorgen we voor jouw zekerheid en veiligheid?

Africa Wildlife Safaris is aangesloten bij de branchevereniging (VvKR), het Calamiteitenfonds en het Garantiefonds. Je kunt met een gerust hart je safari bij ons boeken.

campsite Afrika
luxe lodge Afrika
safari tent Afrika
safari bungalow Afrika
Hoe reis jij graag?

Welk type safari past bij jou?

Individuele rondreizen

Individuele rondreizen

Samen, met familie of vrienden, door de Afrikaanse natuur reizen. Een safari afgestemd op jouw wensen.

Lees verder

Groepsreizen

Groepsreizen

Onze groepssafari's zijn uitstekend samengestelde en avontuurlijke safari's. Het zijn reizen op basis van ervaring, met veel variatie en een prima intensiteit. Hier zijn het programma en de data van te voren vastgesteld. Omdat ook het aantal deelnemers iets groter is (meestal niet meer dan 6 personen), is de prijs lager dan van een maatwerksafari.

Lees verder

Fotografie reizen

Fotografie reizen

Oog in Oog
De grote variatie aan wild, de prachtige landschappen, de onverwachte situaties, de kleurenpracht en dat allemaal proberen zo goed en mooi mogelijk vast te leggen. Wat een geweldige uitdaging! Dat gevoel, die passie, heerlijk om te delen met andere fotografen!

Lees verder

Specials

Specials

De Specials zijn een bijzonder onderdeel in ons reisaanbod. Kenmerk: meer tijd en aandacht voor specifieke activiteiten of dieren. Een Special kan zeer goed dienen als basis voor een individuele reis.

Lees verder

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design