safari in Afrika
Een safari is een fantastisch avontuur!

Hoe ga jij op safari?

We organiseren safari's voor alleenstaanden, stellen, vrienden, groepen en 'specialisten' (fotografen). Welk type past bij jou?

Welk soort reizen bieden we aan in Afrika?

1. Van een Individuele Reis geniet je met je eigen gezelschap van een prachtig safari in Afrika. De reis is volledig naar wens van jou als klant samen te stellen qua lengte, intensiteit en route.

2. Een Groepssafari is samengesteld op basis van ervaring en heeft zijn succes bewezen. Geschikt voor liefhebbers die graag met anderen reizen. Het aantal deelnemers is groter (meestal niet meer dan 6), data en route staan vast (minder flexibiliteit), de prijs is daarom lager dan bij een individuele (maatwerk) reis.

3. Fotosafari’s zijn gericht op liefhebbers die ruim een week willen genieten van speciale aandacht voor de combinatie natuur en fotografie. Onder begeleiding van een ervaren fotograaf ‘anders leren kijken’ en beter leren fotograferen.

4. De Specials zijn een bijzonder onderdeel. Voorbeelden zijn de Berggorilla’s in Oeganda, de ‘grote trek’ in Tanzania of de ‘leopard-experience’ in Botswana. Kenmerken zijn: meer tijd en aandacht voor specifieke activiteiten. In Botswana ga je bijvoorbeeld te voet op zoek naar de luipaarden en leer je sporen herkennen en volgen. Een Special kan zeer goed dienen als basis voor een individuele (maatwerk) reis.

Hoe realiseren wij jouw safari?

Africa Wildlife Safaris is een reisorganisatie opgebouwd uit ervaring en passie. De praktijk leert dat er drie ingrediënten essentieel zijn om van je reis een succesvolle droomsafari te maken:

1. Een gedegen voorbereiding

2. Een professionele organisatie

3. Een uitstekende gids of begeleiding

1. Jouw wensen en onze expertise vormen de basis van het realiseren van je individuele reis. We schaven samen aan je ideale avontuur, totdat deze zorgvuldig uitgewerkt op papier staat. Onder voorbereiding verstaan we ook het aanbieden van een paklijst, informatie over het ‘gele boekje’, je visum, hygiëne en veiligheid et cetera. En niet te vergeten een gratis fotoworkshop!

2. Wij zijn een professionele organisatie en dat zijn onze met zorg uitgekozen partners ook. Dit zijn gerenommeerde safaribedrijven met een jarenlange uitstekende staat van dienst. De wagens voor de safarigangers en de materialen zijn stevig, ruim, stoer en uiteraard betrouwbaar.

3. De deskundige en goed opgeleide gidsen voegen een extra dimensie toe aan je reis. Zij hebben jarenlange ervaringen en kennen het gebied en het gedrag van het wildlife als geen ander. Zij regelen alles voor je tijdens de reis en je kunt tijdens de gamedrives alle vragen stellen die je wilt over het land, de mensen en het wildlife. Voor een aantal reizen geldt (bijvoorbeeld in Zuid-Afrika), dat je zelf delen van de route rijdt. Ook dan zorgen we dat alles goed geregeld is.

Hoe zorgen we voor jouw zekerheid en veiligheid?

Er zijn veel voorwaarden waar het bedrijf aan moet voldoen en de zekerheden voor de klanten moeten zorgvuldig geregeld zijn. We zijn daarom aangesloten bij de branchevereniging (VvKR), het Calamiteitenfonds en het Garantiefonds. Je kunt dus met een gerust hart bij ons boeken.

safarikamp Afrika
safarikamp Afrika
safarikamp Afrika
safarikamp AFrika
Iedere klant zijn eigen safari!

Welk type safari past bij jou?

Individuele rondreizen

Samen, met familie of vrienden, door de Afrikaanse natuur reizen. Een safari afgestemd op jouw wensen.

Lees verder

Groepsreizen

Groepsreizen

Onze groepssafari's zijn uitstekend samengestelde en avontuurlijke safari's. Het zijn reizen op basis van ervaring, met veel variatie en een prima intensiteit. Hier zijn het programma en de data van te voren vastgesteld. Omdat ook het aantal deelnemers iets groter is (meestal niet meer dan 6 personen), is de prijs lager dan van een maatwerksafari.

Lees verder

Fotografie reizen

Fotografie reizen

Oog in Oog
De grote variatie aan wild, de prachtige landschappen, de onverwachte situaties, de kleurenpracht en dat allemaal proberen zo goed en mooi mogelijk vast te leggen. Wat een geweldige uitdaging! Dat gevoel, die passie, heerlijk om te delen met andere fotografen!

Lees verder

Specials

De Specials zijn een bijzonder onderdeel in ons reisaanbod. Kenmerk: meer tijd en aandacht voor specifieke activiteiten of dieren. Een Special kan zeer goed dienen als basis voor een individuele reis.

Lees verder

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 
Koert Meijer:+31 6 512 484 98 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design