wilde honden zien prooi
Een safari is een fantastisch avontuur!

Een safari op maat voor iedere klant.

Africa Wildlife Safaris organiseert diverse safari types voor alleenstaanden, echtparen, honeymooners, families, vriendengroepen, groepsreizigers, doorgewinterde liefhebbers en fotografie specialisten.

Fotogalerij

hornbill met kleine vangst
safari voertuig Afrika
luipaard in boom met kill
reiger met kill (vis)

 Welk safari type past bij jou?

Ons motto is een passende safari voor iedere klant. Dat betekent dat we altijd maatwerk leveren ook bij een reeds bestaande reis of een groepsreis. We zoeken een reis die past bij jouw wensen, jouw beelden, jouw beperkingen, jouw budget, jouw ...

Op die manier zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt waar jij met veel plezier op terug kijkt. Wij zorgen ervoor dat jij ook 'bitten by the African bug' bent. En dat jij, net als onze andere klanten, ook kan meepraten over de doelstellingen die wij hebben voor jouw reis:

  • Explore destinations
  • Experience adventues
  • Capture moments
  • Create memories

We hebben 4 type reizen naar Afrika:

1. De Individuele Reis: je reist graag met je familie of vrienden en samen bepalen jullie de reisduur, de intensiteit van de reis en de route. Klik hier voor meer informatie. Eventueel kan je, als jouw groep groot genoeg is, ook een vaststaande groepsreis selecteren waarbij jouw groep de enige deelnemers zijn.

2. Een Groepssafari: je reist graag in een groep met andere Afrika liefhebbers, meestal niet meer dan zes mensen. Maar het kunnen er ook 12 zijn of zelfs meer als je per overland truck reist. De data en routes staan vast, ook de prijs. Klik hier voor meer informatie.

3. De Fotografie Safari: je reist graag samen met andere fotosafari liefhebbers op zoek naar dat ene perfecte plaatje. Jullie gaan op pad met een ervaren fotograaf die je anders leert kijken naar de natuur en handige tips geeft hoe je dit perfecte plaatje kunt maken. Klik hier voor meer informatie. En hier geldt weer dat je dit soms ook individueel kunt boeken.

4. De Specials: je houdt van avontuur en je wilt graag de Berggorilla's in Oeganda bewonderen, of onderdeel uitmaken van de 'grote trek' in Tanzania, de 'luipaard-experience' (deels te voet) ervaren in Botswana, dan boek je bij ons een Special. Klik hier voor meer informatie. Dit zijn over het algemeen voorstellen die wij doen o.b.v. jouw specifieke wensen.

Hoe realiseren wij jouw safari?

Africa Wildlife Safaris is een Afrika specialist ontstaan uit ervaring en passie. Er zijn drie ingrediënten die jouw reis tot een succesvolle droomsafari maken:

1. Een goede voorbereiding.

Jouw wensen en onze expertise vormen de basis van jouw safari naar Afrika. Samen werken we de reis van A tot Z uit, totdat deze zorgvuldig uitgewerkt op papier staat. Je ontvangt praktische tips voor je vakantie paklijst, de benodigde vaccinaties en medicatie, je visum, hygiëne en veiligheid en nog veel meer.

2. Een professionele organisatie.

Africa Wildlife Safaris is een specialist in reizen. Samen met onze partners in Afrika zorgen we voor een fantastisch avontuur dat je een leven lang niet vergeet. Door je reis bij ons te boeken, bespaar je veel uitzoekwerk, hoef je geen toegang tot parken te regelen, hotels, lodges of kampeerovernachtingen te boeken en op zoek te gaan naar een ervaren gids moet een betrouwbare wagen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

3. Een uitstekende gids of begeleiding.

Welk safaritype je ook bent, je maakt je reis onder begeleiding van een deskundig en goed opgeleide gids. De gidsen waarmee we we samenwerken zijn betrouwbaar, toegankelijk, ervaren en kennen het gebied en het gedrag van het wildlife als geen ander. Zij regelen alles voor je. Wil je zelf een route rijden? Ook dat is mogelijk. Dit kan niet overal. Laat het ons weten, we informeren je graag over de mogelijkheden.

Hoe zorgen we voor jouw zekerheid en veiligheid?

Africa Wildlife Safaris is aangesloten bij de branchevereniging (VvKR), het Calamiteitenfonds en het Garantiefonds. Je kunt met een gerust hart je safari bij ons boeken.

Interesse in een rondreis in Afrika? Kijk hier voor onze bestemmingen of neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct met Frank op 06-36536229.

campsite Afrika
luxe lodge Afrika
safari tent Afrika
safari bungalow Afrika
Hoe reis jij graag?

Welk type safari past bij jou?

Individuele rondreizen

Individuele rondreizen

Samen, met familie of vrienden, door de Afrikaanse natuur reizen. Een safari afgestemd op jouw wensen.

Lees verder

Groepsreizen

Groepsreizen

Onze groepsreizen zijn uitstekend samengestelde en avontuurlijke safari's. Het zijn reizen op basis van ervaring, met veel variatie en een prima intensiteit. Hier zijn het programma en de data van te voren vastgesteld. Omdat ook het aantal deelnemers iets groter is, is de prijs lager dan van een maatwerksafari. Het aantal deelnemers bij een groepsrondreis varieert van 4 tot 25 deelnemers

Lees verder

Fotografie reizen

Fotografie reizen

Oog in Oog
De grote variatie aan wild, de prachtige landschappen, de onverwachte situaties, de kleurenpracht en dat allemaal proberen zo goed en mooi mogelijk vast te leggen. Wat een geweldige uitdaging! Dat gevoel, die passie, heerlijk om te delen met andere fotografen!

Lees verder

Specials

Specials

De Specials zijn een bijzonder onderdeel in ons reisaanbod. Kenmerk: meer tijd en aandacht voor specifieke activiteiten of dieren. Een Special kan zeer goed dienen als basis voor een individuele reis.

Lees verder

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design