Okavango Delta ondergaande zon
Meer dan 50 kampeer groepssafari's in Botswana

Botswana - Ruim 50 kampeer groepssafari's

In Botswana zijn er vele kampeer safari's, van semi-participatie tot volledig verzorgde kampeerreizen. Sommige zijn ook te boeken als privé reis. Omdat er diverse goede bedrijven zijn die deze reizen aanbieden zijn er ook vele alternatieven. Er is altijd wel een reis te vinden die past bij jouw wensen.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • Botswana - safariland nr. 1

  Botswana is niet voor niks safariland nr. 1 qua score van zijn bezoekers. Een goed doordacht beleid qua toerisme en een natuur vol met wildlife die ook nog eens uniek is zorgen hiervoor. Hetzelfde beleid zorgt er ook voor de safari's in Botswana een hogere prijs hebben dan elders in Afrika.

  Kamperen

  Maar het kan ook anders. Heb je wel eens aan een kampeer safari gedacht? Kamperen in Botswana is fantastisch, zeker op een private campsite. Een private campsite is niks meer dan een plek ergens in de natuur waar het toegestaan is dat jij daar je tent opzet. Alleen jouw reisgezelschap staat dan op die plek, een soort privé camping.

  Avontuur

  Het is niet ongebruikelijk dat jouw kamp bezocht wordt door 1 of meerdere dieren. En naast al het andere moois dat je gezien hebt op een gamedrive zijn dit de verhalen die je 's-avonds bij het kampvuur onder een schitterende sterrenhemel met elkaar deelt. En als je in je slaapzak ligt hoor je de brul van een leeuw, de lach van een hyena en wie weet wat nog meer. Dat zijn de belevingen die je jouw hele leven niet meer vergeet.

  Betrouwbare partners met een zeer ruim aanbod

  Wij werken met 4 gerenommeerde partijen samen op het gebied van kamperen in Botswana. Dat zorgt ervoor dat wij meer dan 50 kampeer safari's kunnen aanbieden. Met dit aantal dekken we vrijwel het gehele land af en hebben we een enorme diversiteit qua routes, parken, budget, luxe en lengte van de reizen. En natuurlijk kunnen we altijd enkele dagen of activiteiten vooraf of achteraf eraan toevoegen.

  Lodged of tented camp safari's

  Toch liever niet kamperen? Er zijn ook een tiental groepsreizen waarbij je van de ene lodge of tented camp naar de volgende gebracht wordt. Daar slaap je dan weer in een lekker bed en heb je je eigen badkamer.

  Individuele kampeer safari's

  Veel van onze kampeersafari's zijn ook als individuele reis te boeken. Zeker als jouw gezelschap al iets groter is. Dan ga je op avontuur met jouw eigen groep.

 • Het programma van dag tot dag

  Kampeer rondreizen Botswana

  Door de vele kampeer rondreizen die we in ons aanbod hebben zijn vrijwel alle dagindelingen mogelijk.

  Vertel ons hoelang je wilt en welke delen je wilt bezoeken en dan komen wij met een mooi voorstel. Okavango Delta, Moremi of de Kalahari, geen probleem!

  Weet je nog niet wat je wilt of wat er mogelijk is? Dan helpen wij je er graag bij.

 • Prijzen & Data

  Data

  Aangezien elke rondreis in Botswana meerdere keren per jaar vertrekt (soms wel 20x per jaar) hebben we dus honderden mogelijke vertrekdata.

  Prijzen

  Zowel de prijs, data als wat er inclusief / exclusief is zal afhangen van de reis die jij uitkiest. Maar natuurlijk krijg je dat vooraf te horen.

  Uiteindelijk maken we er geen geheim van wie de uitvoerder is van de safari. Hierdoor kan je op hun website ook zien wat hun verkoopprijs is. Wij kunnen deze reizen zeer scherp inkopen en dit voordeel geven wij deels ook aan jou. Daardoor is onze prijs vaak lager dan die van de uitvoerder.

  Daar bovenop krijg je dan nog eens onze persoonlijke benadering zodat je zeker weet dat deze reis bij je past, onze zekerheden (garantiefonds, calamiteitenfonds en we zijn aangesloten bij de branche vereniging) en sponsor je een goed doel.

  Het hoogseizoen is bij de meeste organisaties van eind juni t/m midden oktober, daarbuiten is het laagseizoen.

  Prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen waarbij er vanuit wordt gegaan dat je de kamer / tent deelt met elkaar. Indien je een eigen kamer / tent wilt. zal er een één-persoonstoeslag worden berekend die afhankelijk is van de locaties.

  Prijs: vanaf $9999,- dollar p.p. (€9258,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • afhankelijk van de gekozen reis

  Exclusief

benen strekken tijdens de game drive
okavango delta vanuit de lucht
water spuitend nijlpaard
2 wegvliegende visarenden

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design