Olifanten weerspiegeld in het water
groepssafari, 14-daagse kampeer trip naar Botswana's best

Botswana - De hoogtepunten van Botswana

Echt het mooiste van Botswana. Een mobiele safari van 14 dagen door de beste wildlife gebieden: Nxai Pan, Moremi Game Reserve,Okavango en Chobe National Park. Dus verschillende leefgebieden, van de droge gebieden via de bossen en de rivieren. Gamedriving van gebied naar gebied en overnachten onder de Melkweg.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • Hoogtepunten

  Maar liefst twee weken met een groep van maximaal 9 personen, jouw gids en camp staff (kok en camp assistent) kamperend (fully serviced) langs de hoogtepunten van Botswana. Vertrek 24 keer per jaar. Waar te beginnen? De Victoria watervallen in Vic Falls, de grootste zoutpannen ter wereld, de wetlands van de Okavango Delta, Savuti, de oevers van de Chobe River. Van uitgedroogd tot overstroomd, grote kuddes olifanten, de met uitsterven bedreigde wild dogs, fish eagles, het geheimzinnige luipaard, grote prides of lions. Het zit er allemaal in, het is echt het beste en mooiste van Botswana.

  Zoals vaker gezegd, jouw avontuur begint hier!

  Private campsites

  Bij deze kampeerrondreis overnacht je twee keer in een hotel en alle andere nachten slaap je in een private campsite. Dit is niet veel meer dan een plek midden in de wildernis waar jij je tent mag opzetten. Verder is er niks, ook geen anderen. Veel dichter dan dat kan je niet bij de natuur komen. Kampvuur, buiten eten, sterrenhemel, geluiden van dieren om je heen. Als je het over een safari in Afrika hebt, dan denk je daar aan.

  En 10 van deze nachten zijn niet ergens buiten de grenzen van de gamereserves, maar er midden in. Tussen alles wat de natuur te bieden heeft. 

  Volledig verzorgd en alles wordt voor je gedaan!

  Deze trip is helemaal verzorgd. Je tent wordt op elke campsite voor je opgezet. De kok maakt drie keer per dag een lekkere maaltijd voor je klaar. En je gids rijdt je rond door de parken. Met zijn ervaring weet hij de mooiste plekken te vinden. En soms heb je op het heetst van de dag een siësta in het kamp. Alleen de maaltijden in de twee hotels zijn voor eigen kosten.

  Victoria watervallen

  Jouw trip begint in Livingstone in Zambia. De eerste dag begint om 8 uur in de morgen en ook de laatste dag eindigt in de ochtend. Dit geeft jou voldoende gelegenheid om de Victoria watervallen te bezoeken en wellicht één of meerdere spectaculaire activiteiten te doen.

 • Het programma van dag tot dag

  Dag 1: De eerste dag begint om 8 uur in de ochtend. Je wordt opgehaald bij je hotel in Zambia. Je gaat langs het kruispunt van de grenzen met Zambia, Zimbabwe, Namibië en Botswana op weg naar je eerste nacht in de zoutpannen. Bereid je voor op een spectaculaire zonsondergang in deze uitgestrekte zoutvlakte, Makgadikgadi Salt Pans. Wat een spectaculair begin.
  Dag 2 - 3:  Nu verblijf je 2 nachten in de Nxai Pan. Het wildlife in de buurt van de spaarzame waterputten zal je verbazen.
  Dag 4: Dit is een wat rustigere dag. Je verblijft 1 nacht in een comfortabele lodge in Maun. Hier heb je de mogelijkheid tot een optionele scenic flight over de Delta. Dit is zeker waard om te doen.
  Dag 5 - 6: Twee nachten in Xakanaxa in het Moremi Game Reserve. Vanuit hier ga je de Okavango Delta verkennen met een motorboot. Tussen de papyrus planten door, via de kanalen die door de nijlpaarden worden open gehouden, op zoek naar wild en natuurlijk veel vogels. Maar geniet zeker van dit unieke landschap.
  Dag 7 - 8: Twee nachten in het Moremi Game Reserve bij de Khwai river. Dit gebied staat bekend om de uitstekende hoeveelheid wildlife. 
  Dag 9 - 10: Je verplaatst je naar het Chobe gebied en om specifiek te zijn het Savuti gebied. Dit staat bekend om zijn enorme hoeveelheid olifanten en leeuwen rond het Savuti Channel. Diverse films zijn hier gemaakt over de leeuwen. En wellicht ga je ook nog even kijken naar de historische tekeningen van de San bushmen.
  Dag 11 - 12: Nu gaan we naar het Serondella gebied in Chobe. Veel dieren gaan drinken bij de rivier. Dus bereid je voor op veel olifanten, buffels, nijlpaarden en leeuwen. Wellicht zie je zelfs een olifant zwemmen. Er is een optionele boottocht op de Chobe River. Om dieren vanaf het water te zien is zo anders dan vanaf de kant (ook omdat je ineens veel lager zit). Dus we raden je zeker aan om dit te doen.
  Dag 13: Ga je langzaam terug richting Livingstone, waar je verblijft in een lekker hotel. Vandaag (of morgen) heb je de kans om op eigen gelegenheid de Victoria watervallen te bezoeken, 1 van de 7 wereldwonderen.
  Dag 14: Het is alweer voorbij. De reis naar huis gaat beginnen.

 • Prijzen & Data

  Data

  Deze kampeer vertrekt 21 keer per jaar (2-6x per maand van maart t/m september).

  Prijzen

  Hoogseizoen is van juli t/m september, daarbuiten is het laagseizoen.

  Prijs laagseizoen 3.499 USD per persoon

  Prijs hoogseizoen 3.899 USD per persoon

  De genoemde prijs is per persoon o.b.v. 2 personen, waarbij er vanuit wordt gegaan dat je de kamer / tent deelt met elkaar. Indien je een eigen kamer / tent wilt, kan er een één-persoonstoeslag worden berekend die afhankelijk is van de locaties.

  Prijs: vanaf $3499,- dollar p.p. (€2916,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • Kampeer materiaal zoals tent en matras
  • Kamer in lodges (waar van toepassing)
  • Transfers tijdens de reis
  • Alle maaltijden op enkele uitzonderingen na (zie exclusief)
  • Water, softfrinks, koffie en thee
  • Diensten van gids en kamp assistent
  • Toegang tot de parken

  Exclusief

  • Internationale vlucht, transfers
  • Paspoort en visum
  • Optionele activiteiten
  • Maaltijden in restaurants / lodges
  • Inentingen en verzekeringen
  • Drank (alcoholisch)
  • Tipgeld en andere persoonlijke uitgaven
  • Slaapzak / kussen
  • Transfers voor en de de safari
oog van hyena zwart wit
privé kampeer locatie Botswana
leeuwen welpen in ondergaande zon
okavango delta zonsondergang

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en omstandigheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design