Deskundig advies over vaccinaties en malariapillen
Deskundig advies vaccinaties en malariapillen

Vaccinaties & malariapillen

Vaccinaties en malariapillen

Als je op reis gaat naar Afrika heb je meestal 1 of meerdere vaccinaties nodig en malariapillen. Het is van belang dat je advies krijgt van een deskundig arts o.b.v. jouw persoonlijke situatie en je reisplan. Om je hierbij te helpen werkt Africa Wildlife Safaris samen met de organisatie Thuisvaccinatie.

Net als wij komt Thuisvaccinatie bij je thuis om je voorlichting en advies te geven en de inentingen toe te dienen. Dit kan wanneer het jou uitkomt, ook in de avond of in het weekend en zelfs op je werk. Het advies gaat ook over het gebruik van DEET of muskietennetten. Indien gewenst kun je dit ook direct aanschaffen. Tevens geven ze je een recept voor medicijnen en indien nodig een cholerastempel en/of inentingsbewijzen. Deze bewijzen worden opgeslagen in je vaccinatieboekje (het gele boekje).

Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Sommige medicijnen / vaccinaties dien je al enige tijd van tevoren mee te starten.

Klik op de link om een afspraak te maken.

Eerst nog wat meer informatie over de inentingen per land?

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design