Fotogalerij Tanzania

Stap binnen in ons online fotoboek van Tanzania. Verken de diversiteit van Tanzania door de lens van onze camera's.
Tanzania, een land van ongerepte wildernis, uitgestrekte savannes en een rijke culturele erfenis. Tijdens onze reizen door dit betoverende land hebben we de diversiteit en schoonheid ervan vastgelegd in een verzameling foto's die de essentie van Tanzania vangen.
Laat je meevoeren op een visuele ontdekkingsreis door de uitgestrekte landschappen, van de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti tot de immens hoge pieken van de Kilimanjaro. Van kleurrijke Maasai-dorpen tot eeuwenoude Swahili-steden en het slavernij verleden in Stone Town.

Deze foto's laten zien hoe traditie en safari samenkomen in dit fascinerende land. Ze brengen de schoonheid van Tanzania tot leven.

Klik op een foto om het fotoalbum te openen.

 

De schoonheid van Tanzania vastgelegd met onze camera. Van de uitgestrekte Serengeti (de endless planes) tot de dichtbevolkte Ngorongoro krater, elke foto vertelt een verhaal van ontdekking en verwondering. Hier is onze liefde voor Afrika begonnen.

Ben je door deze foto's geïnspireerd voor een reis naar Tanzania? Klik dan eens hier.

Natuurlijk kan je ook meer lezen over dit fantastische land in onze blogs.

Heb je vragen? Neem dan Contact met ons op. Of bel direct met Frank op 0031-6-36536229. We helpen je graag.

De magie van de grote trek in Tanzania

Kaart van Tanzania

Afrika Safari Tanzania - Kaart van Tanzania

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design