Fotogalerij Oeganda

Ontdek Oeganda door de lens van onze camera's - Een visueel avontuur door het hart van Afrika, vastgelegd tijdens onze reizen door dit prachtige land.

De foto's in dit online fotoboek nemen je mee op een reis door de uitgestrekte landschappen, weelderige regenwouden en ontmoetingen met wilde dieren die Oeganda zo uniek maken. Laat je inspireren door de schoonheid van dit land en dompel jezelf onder in de magie van Oeganda.

Ga met ons mee op een reis door Oeganda en laat je verrassen door de diversiteit van flora en fauna en zie waar het land zo bekend door is: van ontmoetingen met berggorilla's en chimpansees tot zonsondergangen boven de Nijl, elke foto legt een onvergetelijk moment vast.

Klik op een foto om het fotoalbum te openen.

 

De schoonheid van Oeganda vastgelegd in beeld. Van de oorsprong van de Nijl tot een wandelsafari met neushoorns, van een ontmoeting met de gorilla's tot raften of een stevige hike.

Elke foto vertelt een verhaal over de parel van Afrika. Deze herinneringen zullen ons altijd bijlijven.

Ben je door deze foto's geïnspireerd voor een reis naar Oeganda? Klik dan eens hier.

Natuurlijk kan je ook meer lezen over dit fantastische land in onze blogs.

Heb je vragen? Neem dan Contact met ons op. Of bel direct met Frank op 0031-6-36536229. We helpen je graag.

Ontdek de verborgen parels van Oeganda

Kaart van Oeganda

Afrika Safari Oeganda - Kaart van Oeganda

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design