neushoorns in Kruger
Wildlife en strand, een heerlijke combinatie in 18 dagen.

Zuid-Afrika - Wijn, walvissen, wildlife en strand

Een prachtige combinatie van natuur en strand. De intense beleving van Kaapstad, Johannesburg en de natuurparken, daarna de rust van Mauritius.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • Via deze route leer je verschillende aspecten van het land kennen. Kaapstad en Johannesburg zijn wereldse steden waar veel te beleven is, zoals het apartheidsmuseum. Kleinere dorpen in de omgeving hebben speciale attracties als walvistochten en wijnproeverijen. Boven Johannesburg liggen prachtige wildparken met een zeer grote kans op de BIG-5. Afsluitend een aantal fijne dagen op het strand van Mauritius.

 • Het programma van dag tot dag

  Dag 1 - 3: Bij aankomst in Kaapstad haal je je huurauto op en heb je tijd voor verschillende activiteiten.

  Dag 4 - 5: Je gaat naar Franschhoek, een prachtig pittoresk dorp in de Cape Winelands. Een mooi eglegenehid voor een wijnproeverij en een lunch met lokale wijnen. De omgevingen zijn inspirerend.

  Dag 6: Hermanus is een dorp aan de kust en met name bekend om het zee-wildlife. De Zuidkapers komen in de baai bevallen, normaal is dit tussen augustus en december. Er zijn ook prachtige wandelroutes in de bergen, het strand is aangenaam en Hermanus heeft zijn eigen wijnroute.....

  Dag 7:  Je vliegt van Kaapstad naar Johannesburg, je rijdt met je huurauto naar een nabijgelegen hotel.

  Dag 8 - 10: Je geniet van het malariavrije Welgevonden Game Reserve. Je geniet van meerdere gemedrives in dit prachtige gebied met veel wildlife.

  Dag 11: Na de ochtendgamedrive, vertrek je naar het vliegveld en vlieg je naar Mauritius.

  Dag 12 - 16: Heerlijk genieten van dit prachtige tropische eiland. Snorkelen, duiken, een strandwandeling, het kan allemaal.

  Dag 17: Helaas uitchecken en via Johannesburg weer naar huis vliegen.

  Al onze individuele reizen zijn aan te passen aan jouw wensen.

 • Prijzen & Data

  Onze reizen zijn voorbeeld reizen. Ze zijn aan te passen aan jouw wensen qua locatie, seizoen, duur, activiteiten et cetera, daarom is de genoemde prijs een richtprijs. Bij een andere groepssamenstelling gelden er gedifferentieerde prijzen. Voor kinderen kunnen er kortingen van toepassing zijn.

  De beste bezoekperiode voor alle parken is mei tot en met september (laagseizoen). Dit is het droge seizoen en het wild zal zich bij de waterplekken verzamelen. Generiek geldt: lage begroeiing, meer wild te zien, weinig regen, zonnige dagen, weinig steekvliegen, minder toeristen met uitzondering van Kruger, koude nachten en vroeg ochtenden.

  Periode oktober - april: na de eerste regens worden de landschappen groen, goed voor vogelliefhebbers, korte stevige buien in de namiddag, wild iets moeilijker te spotten door de dichtere vegetatie en in december, januari en februari wordt het erg heet (te heet vinden sommigen en een aantal operators sluit dan).

  Prijs: vanaf $3899,- dollar p.p. (€3610,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • Accommodaties in kleinschalige lodges en guesthouses
  • Ontbijt is inbegrepen, Welgevonden is full service
  • Huurauto groep C (ongelimteerd km, geen eigen risico, volledige dekking, GPS
  • Binnenlands vlucht Kaapstad - Johannesburg
  • airport transfer Mauritius

  Exclusief

  • Alle Internationale vluchten
  • Entree parken tenzij anders vermeld
  • Brandstof en e-tol
  • Overige maaltijden
  • Tipgeld en andere persoonlijke uitgaven
luipaard in het donker
eigen bungalow Zuid-Afrika
starbed, letterlijk slapen onder de sterren
mannetjes leeuw met zebra kill

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design