Typisch Afrika
Kruger special, veel bijzondere variatie in 8 dagen.

Zuid-Afrika - Compacte reis in Kruger

Zuid-Afrika is een bijzonder land met een goede infrastructuur in en tussen de parken. Het wildlife en de landschappen zijn gevarieerd. Dit is een korte en intensieve reis, een aanrader als je minder tijd hebt en toch iets bijzonders wilt zien.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • De safari is een bijzondere combinatie van activiteiten (onder andere gamedrives en een boottocht) en genieten van de mooie omgeving, de lokale specialiteiten en voor de liefhebber de heerlijke lokale wijnen. De parken verschillen in vele opzichten: zowel de geologische structuren, de vegetatie, de waterpartijen als het wildlife. Laat je betoveren door de verschillende kleuren en geniet van alle vergezichten en het bijzondere leven.

 • Het programma van dag tot dag

  Dag 1: Vliegen van Schiphol naar Johannesburg. Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar je lodge/hotel gebracht.

  Dag 2: Entabeni: genieten van gamedrives in een bijzondere omgeving. De variatie aan dieren en landschappen maakt het gebied zeer interessant.

  Dag 3: Phalaborwa: een heerlijke boottocht, een andere kijk op de natuur. Dieren komen altijd naar het water toe om te drinken of om af te koelen. Ook de vegetatie doet het altijd goed bij het water.

  Dag 4: Kruger NP, wie kent het niet? Gamedrives met  een grote kans op de BIG-5. Wie spot ze alle 5 het eerst? Weet je nog welke dieren het zijn?

  Dag 5: Balule: gamedrive en keuze tussen een bezoek aan dierenopvang, lokale markt, dorp. Keuze genoeg, je geniet van de culturele activiteiten.

  Dag 6: Balule: gamedrives: je bent omtengd door prachtige en gevarieerde landschappen. Vind de bontgekleurde vogels en geniet van hun gezang. Er is ook meer dan genoeg ander wildlife te vinden.Hoeveel leeuwen heb je al gezien?

  Dag 7: Hazyview: bijzondere scenic route: God’s window, Luck potholes, rondawels, waterval. Veel opvallende landschappen in een relatief klein gebied, lekker compact genieten.

  Dag 8: Transfer naar het vliegveld. Het was krachtig en waardevol.

  En heb je zin in een prachtige combinatiereis, rij dan door naar het noorden en combineer Zuid-Afrika met een paar dagen Botswana, bijvoorbeeld Tuli Block. Een aanrader!

  Al onze individuele reizen zijn aan te passen aan jouw wensen.

 • Prijzen & Data

  Onze reizen zijn voorbeeld reizen. Ze zijn aan te passen aan jouw wensen qua locatie, seizoen, duur, activiteiten et cetera, daarom is de genoemde prijs een richtprijs. Bij een andere groepssamenstelling gelden er gedifferentieerde prijzen. Voor kinderen kunnen er kortingen van toepassing zijn.

  De beste bezoekperiode voor alle parken is mei tot en met september (laagseizoen). Dit is het droge seizoen en het wild zal zich bij de waterplekken verzamelen. Generiek geldt: lage begroeiing, meer wild te zien, weinig regen, zonnige dagen, weinig steekvliegen, minder toeristen met uitzondering van Kruger, koude nachten en vroeg ochtenden.

  Periode oktober - april: na de eerste regens worden de landschappen groen, goed voor vogelliefhebbers, korte stevige buien in de namiddag, wild iets moeilijker te spotten door de dichtere vegetatie en in december, januari en februari wordt het erg heet (te heet vinden sommigen en een aantal operators sluit dan).

  Prijs: vanaf $2699,- dollar p.p. (€2249,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • Accommodaties en transfers
  • Alle georganiseerde activiteiten
  • Gids, wagen en onbeperkt aantal kilometers
  • Toegang tot de parken, water tijdens gamedrives
  • Alle maaltijden (eerste en laatste dag kunnen afwijken ivm vliegtijden)

  Exclusief

  • Internationale vlucht(en)
  • Paspoort, visum, verzekeringen en inentingen
  • Tipgeld en andere persoonlijke uitgaven
  • Dranken (fris en alcoholisch)
  • Optionele activiteiten
aardvarken
leeuwin genietend op rots
giraf
leeuw met prooi

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design