boot safari op de Kafue
Kafue NP, 8 dagen waarin je nog alleen kunt zijn bij wildlife

Zambia - Rondreis in het ruige Kafue NP

Ervaar het midden en noorden van Kafue NP in een week waarbij je tussen al je activiteiten lekker geniet van relaxen, heerlijk eten en de vriendelijkheid van het personeel. En het is zeer divers: water, plains en bossen.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • Mukambi Safaris heeft drie safari kampen verspreid over Kafue National Park waarmee verscheidene op maat gemaakte reisschema’s samengesteld kunnen worden voor een unieke safari belevenis. Elk kamp heeft zijn eigen stijl en karakter en biedt een ultieme Afrikaanse safari-ervaring; vriendelijk en toch luxueus. Mukambi Safaris biedt gasten een volledige reis in Kafue National Park aan.

  Al onze individuele reizen zijn aan te passen aan jouw wensen. 

 • Het programma van dag tot dag

  Dag 1:  Meet & Greet op Kenneth Kaunda International Airport (of een andere locatie in Lusaka) met je persoonlijke transfergids. Transfer naar Mukambi Safari Lodge voor een theepauze en een namiddagactiviteit. Er is keuze uit onder meer een boottocht bij zonsondergang, of een gamedrive in het nationale park, of ontspan in de lodge met een duik in het zwembad, of een massage. Diner en overnachting in Mukambi Safari Lodge.

  Dag 2 - 3: Gamedrive van Mukambi Safari Lodge naar Fig Tree Bush Camp. Brunch gevolgd door een theepauze en een namiddag activiteit. Diner en overnachting in Fig Tree Bush Camp. De volgende dag een gamedrive, of een wandelsafari in Kafue National Park. Als alternatief neem je een duik in het zwembad, of je rust een middagje uit in de hangmat met uitzicht op de lagune.

  Dag 4 - 6: Een verlengde gamedrive naar de Busanga Plains. Let onderweg eens op of je de velden ziet met honderden termieten heuvels. En heel bijzonder gezicht. En tijdens de reis heb je al kans om een kudde te zien van wel 20 tot 30 Sable antilopen. Ze zijn herkenbaar aan hun zeer indrukwekkende gewei. Brunch gevolgd door een theepauze en een namiddag gamedrive. Diner en overnachting in Busanga Plains Camp. Activiteit op dag 6 en 7 met keuze uit een gamedrive, of een wandelsafari op de vlaktes van de Busanga Plains. Ga zeker eens een uurtje op de lounge set zitten boven in de boom en staar eens over de vlaktes. Of in de avond als de Melkweg zich ontvouwd.

  Dag 7: Een gamedrive van Busanga Plains Camp naar Mukambi Safari Lodge. Brunch gevolgd door een theepauze en namiddagactiviteit. Er is keuze uit onder meer een boottocht bij zonsondergang of een gamedrive in het nationale park, of ontspan in de lodge met een duik in het zwembad, of een massage. Diner en overnachting in Mukambi Safari Lodge.

  Dag 8: Afhankelijk van je reisschema kun je in de ochtend nog een laatste ​​gamedrive, of een wandelsafari in het Kafue National Park doen, of de ochtend doorbrengen op de rivier tijdens een vis excursie, of met een bezoek aan onze Community School. Geniet je misschien nog even van een massage? Later staat het onvermijdelijke vertrek naar Lusaka met privévervoer voor de deur.

 • Prijzen & Data

  Data

  Omdat het een individuele rondreis betreft zijn er geen vaste data. Je gaat wanneer jij dat wilt. Maar omdat het park niet altijd volledig bereikbaar is kan je deze rondreis alleen maken van 1 juli t/m 31 oktober.

  Prijzen

  Prijs 2020 4099 USD per persoon

  Onze reizen zijn voorbeeld reizen. Ze zijn aan te passen aan jouw wensen qua locatie, seizoen, duur, activiteiten et cetera, daarom is de genoemde prijs een richtprijs. Bij een andere groepssamenstelling gelden er gedifferentieerde prijzen. Voor kinderen kunnen er kortingen van toepassing zijn.

  Prijs: vanaf $4099,- dollar p.p. (€3416,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • Accommodaties en transfers
  • Alle maaltijdens, tenzij anders benoemd. Eerste en laatste dag kunnen afwijken ivm aankomst en vertrektijden.
  • Drank (fris en alcoholisch)
  • Toegang tot de parken en toeristenbelasting (bed levies)
  • Alle georganiseerde activiteiten

  Exclusief

  • Internationale vlucht
  • Paspoort en visum
  • Inentingen en verzekeringen
  • Tipgeld en andere persoonlijke uitgaven
lechwe in hoog gras
wildlife spotten vanuit open auto
wilde honden puppy's willen eten afpakken
Kafue rivier

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design