Leeuwen welpen in het gras
Avontuur, zon, zee en ontspanning in 13 dagen.

Tanzania - Stoere safari en zonnig strand

Een mooie combinatie tussen de wildlife-avonturen en heerlijk genieten van het strand aan de kust van Tanzania. Zeker voor gezinnen een aanrader.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • De natuur begin je te verkennen met een avontuurlijke wandeling in Arusha National Park (NP). En je bezoekt ook de markt om het lokale dorp te zien. Daarna naar het olifanten- en Baobabrijke Tarangire, zonder het andere wildlife tekort te doen, want er is meer dan genoeg te zien. Lake Manyara is het volgende park, een bijzondere combinatie tussen bergen, oerwoud, moerasland en water. Daardoor heb je gevarieerde landschappen en zeer veel diersoorten. De Ngorongoro is een onderdeel van het werelderfgoed, een zeer bijzondere ervaring! De Serengeti biedt fantastische vergezichten en grote kuddes. En tenslotte vliegen naar de kust voor een paar dagen strand, heerlijk!

 • Het programma van dag tot dag

  Dag 1: Aankomst in Arusha, de gids haalt je op en brengt je naar je lodge.

  Dag 2: Bezoek aan de lokale markt en een bijzonder wandeling in Arusha NP onder begeleiding van een ranger, wandelen tussen de buffels, giraffes en ..... hou je omgeving goed in de gaten.

  Dag 3: Naar Tarangire, een prachtige gamedrive in dit groene park, geniet van de baobabs en de vele olifanten, naast alle andere dieren. Spot je de leeuwen en gieren?

  Dag 4: Tarangire gamedrives; er is zo veel te zien. Er zitten leeuwen, luipaarden, giraffes, antilopen, apen, en veel soorten kleurige vogels.

  Dag 5: Lake Manyara is een bijzonder gebied door de verschillende landschappen dicht op elkaar. Je rijdt van het meer zo het oerwoud in, komt heuvels en bergen tegen en dan is er opeens weer water. Er zijn heet-water bronnen (let op: ze zijn echt heet!) en veel soorten wild.

  Dag 6: Genieten van de wonderen der natuur, de Ngorongoro is een caldeira, waar het wild zeer beschut leeft. Door de steile hellingen ontbreekt er 1 dier. Ontdek je welke het is?

  Dag 7: Een bijzonder bezoek aan Lucy, de oudste vrouw van Afrika, bekend ook van 'Lucy in the sky with diamonds' van de Beatles. Daarna door naar de Serengeti.

  Dag 8: Heerlijk op speurtocht op de eindeloze vlaktes, op zoek naar de kuddes en grote katten.

  Dag 9: Vliegen vanaf de Serengeti naar Dar-es-Salam en met de shuttle naar je hotel aan het strand.

  Dag 10 - 12: Genieten van het zandstrand en het azuurblauwe water. Luieren, snorkelen, zwemmen, wandelen, het kan allemaal. In het hotel is alleen ontbijt geboekt. Er is keuze qua restaurants voor lunch en diner en mede afhankelijk van je activiteiten op de dag. Uiteraard kan de reis worden verlengd met meer dagen aan het strand.

  Dag 13: Aankomst op Schiphol in de ochtend na de avondvlucht vanuit Tanzania.

  De totale prijs is een indicatie. De meeste invloed heeft de keus van je hotel. Er is nu gekozen voor een hotel in de betere middenklasse.

  Al onze individuele reizen zijn ook verder aan te passen aan jouw wensen.

 • Prijzen & Data

  Onze reizen zijn voorbeeld reizen. Ze zijn aan te passen aan jouw wensen qua locatie, seizoen, duur, activiteiten et cetera, daarom is de genoemde prijs een richtprijs. Bij een andere groepssamenstelling gelden er gedifferentieerde prijzen. Voor kinderen kunnen er kortingen van toepassing zijn.

  De ticket van de Serengeti naar de kust is ongeveer 600 USD pp, afhankelijk van datum en tijd.

  Prijs: vanaf $3449,- dollar p.p. (€3449,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • Accommodaties en transfers
  • Alle maaltijden (eerste en laatste dag kunnen afwijken ivm vliegtijden)
  • Gids, wagen en onbeperkt aantal kilometers
  • Alle georganiseerde activiteiten
  • Toegang tot de parken, water tijdens gamedrives
  • Lidmaatschap Flying Doctors

  Exclusief

  • Internationale vlucht(en)
  • Paspoort, visum, verzekeringen en inentingen/medicijnen
  • Drank (alcoholisch en fris)
  • Tipgeld en andere persoonlijke uitgaven
Zanzibar lodge
Pelikanen in de lucht
nijlpaard close-up
rug van krokodil in het water

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design