luipaard in de boom Serengeti
Compact, krachtig en zeer gevarieerde parken in 9 dagen.

Tanzania - Prachtige 4 parken safari

Met deze rondreis kies je voor een korte en krachtige indruk van Tanzania. Het is ook een combinatie van cultuur en natuur. Een goede keus als je iets bijzonders wilt doen en niet zoveel tijd hebt.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • De reis begint met een bezoek aan de lokale markt. Het safarigevoel begint met een wandeling in Arusha National Park (NP) tussen de gnoes en giraffes. Daarna naar Tarangire, bekent op zijn olifanten en baobabbomen, en wees gerust, er is nog veel meer wild te spotten. Lake Manyara is een bijzondere combinatie van bergen, dichte bebossing en een meer. Die combinatie zorgt voor veel soorten wild en prachtige landschappen. De Ngorongoro Crater is een absoluut bijzondere bezienswaardigheid.

 • Het programma van dag tot dag

  Dag 1: Aankomst op Arusha, de gids haalt je op en brengt je naar je lodge.

  Dag 2: Marktbezoek, ontdek de lokale producten en bijzonderheden en een vrij besteedbare middag.

  Dag 3: Arusha NP, wandelsafari onder begeleiding van een ranger. Deze wandeling geeft een bijzondere start van je safari. Zomaar wandelen tussen buffels, gnoes en giraffes... 

  Dag 4: Tarangire, gamedrives en genieten van de kuddes olifanten en bijzondere bomen. Veel roofdieren, zowel grote katten als vogels. Hou je omgeving goed in de gaten.

  Dag 5: Nog een heerlijk dag in Tarangire, er is zo veel te zien!

  Dag 6: Naar Lake Manyara, een bijzondere omgeving met een grote variatie aan wild en begroeiing, er zijn ook warmwaterbronnen (let op, het water is echt heet!). Veel bavianen, pelikanen, nijlpaarden, giraffes en bontgekleurde, luid zingende vogels.

  Dag 7: Ngorongoro, kijk je ogen uit in dit bijzondere fenomeen. Heel veel soorten wild op een relatief klein oppervlak. Je kijkt je ogen uit. Kans op de BIG-5!

  Dag 8: Ontspannen ochtend, daarna transfer naar het vliegveld.

  Dag 9: Aankomst op Schiphol, nagenieten van alle indrukken.

  De reis is uiteraard aan te passen qua aantal safaridagen en parken. Maar ook met een verlenging op het wonderschone Zanzibar. Witte stranden, azuurblauwe hemel, wuivende palmen.....heerlijk.

  Al onze individuele reizen zijn aan te passen aan jouw wensen.

 • Prijzen & Data

  Onze reizen zijn voorbeeld reizen. Ze zijn aan te passen aan jouw wensen qua locatie, seizoen, duur, activiteiten et cetera, daarom is de genoemde prijs een richtprijs. Bij een andere groepssamenstelling gelden er gedifferentieerde prijzen. Voor kinderen kunnen er kortingen van toepassing zijn.

  Prijs: vanaf $3399,- dollar p.p. (€2832,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • Alle accommodaties en transfers
  • Alle maaltijden (eerste en laatste dag kunnen afwijken ivm vliegtijden)
  • Gids, wagen en onbeperkt aantal kilometers
  • Toegang tot de parken, water tijdens gamedrives
  • Alle georganiseerde activiteiten
  • Lidmaatschap Flying Doctors

  Exclusief

  • Internationale vlucht(en)
  • Paspoort, visum, verzekeringen en inentingen/medicijnen
  • Tipgeld en andere persoonlijke uitgaven
  • Optionele activiteiten
yellow billed storks op het nest
tented camp Tanzania
baby hyena
zon breekt door op Serengeti

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design