mokoro tocht botswana
Kamperen in Botswana, avontuurlijk en betaalbaar

Botswana - Veel individuele kampeer safari's

In Botswana zijn veel kampeer safari's, van semi-participatie tot volledig verzorgde kampeerreizen. Sommige zijn ook te boeken als groepsreis. Omdat er diverse goede bedrijven zijn die deze reizen aanbieden zijn er ook vele alternatieven. Er is altijd wel een reis te vinden die past bij jouw wensen.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • Botswana - safariland nr. 1

  Botswana is niet voor niks safariland nr. 1. Een goed doordacht beleid qua toerisme en een natuur vol met wildlife die ook nog eens uniek is zorgen hiervoor. Hetzelfde beleid zorgt er ook voor de safari's in Botswana een hogere prijs hebben dan elders in Afrika.

  Kamperen

  Maar het kan ook anders. Heb je wel eens aan een kampeer safari gedacht? Kamperen in Botswana is fantastisch, zeker op een private campsite. Een private campsite is niks meer dan een plek ergens in de natuur waar het toegestaan is dat jij daar je tent opzet. Alleen jouw reisgezelschap staat dan op die plek, een soort privé camping.

  Avontuur

  Het is niet ongebruikelijk dat jouw kamp bezocht wordt door 1 of meerdere dieren. En naast al het andere moois dat je gezien hebt op een gamedrive, zijn dit de verhalen die je 's-avonds bij het kampvuur onder een schitterende sterrenhemel met elkaar deelt. En als je in je slaapzak ligt hoor je de brul van een leeuw, de lach van een hyena en wie weet wat nog meer. Dat zijn de belevingen die je je hele leven niet meer vergeet.

  Betrouwbare partners met een zeer ruim aanbod

  Wij werken met diverse gerenommeerde partijen samen op het gebied van kamperen in Botswana. De meeste aangeboden reizen zijn voor groepen, maar als je met een eigen groep komt, dan kan je ze ook alleen voor jou en je familie, vrienden, et cetera reserveren. Dat zorgt ervoor dat wij diverse individuele kampeer safari's kunnen aanbieden. We dekken hierdoor vrijwel het gehele land af en hebben we een grote diversiteit qua routes, parken, budget, luxe en lengte van de reizen. En natuurlijk kunnen we altijd enkele dagen of activiteiten vooraf, of achteraf, eraan toevoegen.

  Lodged of tented camp safari's

  Toch liever niet kamperen? Er zijn ook een tiental reizen waarbij je van de ene lodge of tented camp naar de volgende gebracht wordt. Daar slaap je dan weer in een lekker bed en heb je je eigen badkamer. Ook deze zijn om te zetten in een exclusieve trip voor jou.

  Groep kampeersafari's

  Alle kampeersafari's zijn ook als groepsreis te boeken. Zeker als je maar met 2 bent is dit financieel een goedkopere optie. 

  Al onze individuele reizen zijn aan te passen aan jouw wensen. 

 • Het programma van dag tot dag

  Kampeer rondreizen Botswana

  Door de vele kampeer rondreizen die we in ons aanbod hebben zijn vrijwel alle dagindelingen mogelijk.

  Vertel ons hoelang je wilt en welke delen je wilt bezoeken en dan komen wij met een mooi voorstel. Okavango Delta, Moremi of de Kalahari, geen probleem!

  Weet je nog niet wat je wilt of wat er mogelijk is? Dan helpen wij je er graag bij.

 • Prijzen & Data

  Data

  Omdat het een individuele rondreis betreft zijn er geen vaste data. Je gaat wanneer jij dat wilt.

  Prijzen

  Zowel de prijs, als wat er inclusief / exclusief is, zal afhangen van de reis die jij uitkiest. Maar natuurlijk krijg je dat vooraf te horen.

  Het hoogseizoen is bij de meeste organisaties van eind juni t/m midden oktober, daarbuiten is het laagseizoen.

  De totaalprijs zal gebaseerd zijn op jouw gezelschap, waarbij er vanuit wordt gegaan dat 2 personen de kamer / tent met elkaar delen. Indien iemand een eigen kamer / tent wil, kan er een één-persoonstoeslag worden berekend die afhankelijk is van de locaties.

  Prijs: vanaf $9999,- dollar p.p. (€9258,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • afhankelijk van de gekozen reis

  Exclusief

olifant komt het water uit en eiland op
buiten toilet
olifant naast je tent
close-up zebra

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design