luipaard vanuit fotohide Mashatu Tuli Block
Luxe in Tuli Block (7 dagen), optioneel diverse fotohutten

Botswana - Safari in het land der olifanten, Tuli Block

Tuli Block, prachtig om te bezoeken. Ook mogelijk i.c.m. een rondreis naar andere delen van Botswana of het noorden (Limpopo) van Zuid-Afrika. Je bezoekt hier privé gebieden, zodat er vaak wat persoonlijke verzoeken realiseerbaar zijn.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • Mashatu

  Direct over de grens met Zuid-Afrika ligt Tuli Block met daarin Mashatu, het land van de giganten (olifanten). Een groot stuk privé land dat al tientallen jaren bekend staat om de goede ‘predator viewing’, de grootste hoeveelheid olifanten op een privé terrein en de foto hides waar je spectaculaire foto’s en avonturen kunt beleven. Wij kwamen in ieder geval stuiterend uit de fotohide, dus … In de fotohut is een fotograaf aanwezig die je kan helpen met je instellingen en andere tips.

  Offroad

  Offroad is hier toegestaan en als er eenmaal iets gespot is, dan krijgt offroad hier een andere dimensie. Echt bijzonder om mee te maken.

  Je kan hier slapen in ruime tenten, in de luxe lodge en vanaf mid 2020 ook in de eco-vriendelijke villa's. Wat je ook kiest, het is allemaal prima verzorgd.

  Koro River Camp

  En daarna avontuur gecombineerd met luxe. Direct aan de oevers van de Limpopo rivier staat Koro River Camp met slechts 7 zeer luxe safari tenten. Je verblijft in super de luxe boutique tenten met private pool, buitendouche en ligbad met uitzicht op de Limpopo rivier.

  Specials op verzoek

  Op zoek naar een speciale ervaring? Hier gaan ze je helpen om dat ene dier van je bucketlist te schrappen. Brown hyena, aardvarken, black mamba, of mee met de onderzoekers naar het gedrag van luipaarden, jouw keus. En binnen afzienbare tijd wordt de neushoorn (zwart en wit) en de Sable antiloop hier geherintroduceerd. Zij gaan hun uiterste best doen om jou te laten zien wat je wilt zien. En als dat betekent dat jullie de hele nacht bij het hol van een aardvarken willen wachten, dan gaan ze dat organiseren. Of mee met de onderzoekers om het gedrag van luipaarden te bestuderen? Een bijzondere optie is om een nacht buiten op een houten plateau door te brengen onder de Melkweg in het starbed.

  Bijzondere sundowner

  Je eerste avond heb je de kans om een kopje op te klimmen. Staand onder een baobab (the upside down tree) en het genot van heerlijke door de kokkin zelfgemaakte hapjes en wat lekkers te drinken, kijk je naar de ondergaande zon. Even later laat de Melkweg zich zien. Een avond om nooit te vergeten. Zeer indrukwekkend en zeker geschikt voor een huwelijksreis, of romantische avond.

  Diner bij het kampvuur

  In de avond bij het kampvuur wordt er altijd een bijzonder maal geserveerd. Als je geluk hebt staat er kudu biefstuk op het menu. Zelden zo'n lekker stukje vlees gegeten. En als je zin hebt in een lekkere wijn erbij, op enkele meters is de wijnkelder. Keuze genoeg.

  Als je dan moe en voldaan naar je bed gaat in de luxe safari tent kijk dan goed om je heen of je het stekelvarken ziet. Hij woont onder 1 van de tenten en komt daar elke avond onder vandaan.

  Al onze individuele reizen zijn aan te passen aan jouw wensen. 

 • Het programma van dag tot dag

  Dag 1: Aankomst in Zuid-Afrika en reis naar Mashatu. Indien je vroeg genoeg vertrekt heb je dezelfde middag al je check-in, de high tea en aansluitend je eerste gamedrive.
  Dag 2 - 3: Gamedrives in Mashatu, elke ochtend en middag met jouw vaste gids en enkele andere gasten. Wij raden zeker aan om de fotohide in de ochtend te boeken. Het is heel bijzonder om slechts enkele meters van een kudde olifanten te staan terwijl je ze niet hebt horen aankomen. En wellicht heb je net zoveel geluk als wij dat een luipaard even komt drinken. Zeer bijzonder om hem dan recht in de ogen aan te kijken. Die blik vergeet je niet snel!
  Dag 4: Laatste ochtend gamedrive en dan naar Koro River Camp. Inchecken en dan het kopje op? We hopen dat het een mooie heldere nacht is, zodat de Melkweg goed zichtbaar is.
  Dag 5 - 6: Gamedrives en overnachten in Koro River Camp. Wat staat er nog op jouw bucketlist? Vooraf wordt er met je doorgenomen wat jij wilt zien. En als dat mogelijk is op dit gebied dan gaan ze echt hun best doen voor je. Black mamba, brown hyena, ... of een lekkere massage? En vergeet ook hier niet de fotohide te bezoeken. Veel bijzondere sightings zijn al gedaan.
  Dag 7: Een laatste gamedrive, of bezoek aan een van de fotohutten en dan terug naar Johannesburg (of elders) en vlucht naar …

 • Prijzen & Data

  Data

  Omdat het een individuele rondreis betreft zijn er geen vaste data. Je gaat wanneer jij dat wilt.

  Prijzen

  Het hoogseizoen bij Mashatu loopt van mei t/m oktober en van 16/12 t/m 10/1. Daarbuiten is het laagseizoen. En bij Mashatu in het laagseizoen krijg je 1 extra nacht gratis als je er 3 boekt.

  Bij Koro River Camp is er geen verschil in hoog en laag seizoen.

  Prijs 2020 lodge / boutique tents 3.799 USD per persoon

  Prijs 2020 tented camp 2.350 USD per persoon

  En in het laagseizoen krijg je dus 1 nacht gratis.

  Onze reizen zijn voorbeeld reizen. Ze zijn aan te passen aan jouw wensen qua locatie, seizoen, duur, activiteiten et cetera, daarom is de genoemde prijs een richtprijs. Bij een andere groepssamenstelling gelden er gedifferentieerde prijzen. Voor kinderen kunnen er kortingen van toepassing zijn.

  Prijs: vanaf $9999,- dollar p.p. (€9258,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • Accommodaties
  • Alle maaltijdens, tenzij anders benoemd. Eerste en laatste dag kunnen afwijken ivm aankomst en vertrektijden.
  • Gids (Engels sprekend)
  • Water, koffie en thee
  • Toegang tot de parken
  • Alle georganiseerde activiteiten

  Exclusief

  • Internationale vlucht, transfers
  • Paspoort en visum
  • Optionele activiteiten
  • Inentingen en verzekeringen
  • Drank (fris en alcoholisch)
  • Cable car (if needed)
  • Fotohide Mashatu
  • Tipgeld en andere persoonlijke uitgaven
  • Transfers van, naar en tussen beide locaties
toeristen vlakbij leeuwen
drinkende jonge olifant
aap in het zonnetje op boomstronk
luxe tent met uitzicht op rivier

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design