6 olifanten op een rijtje
11 dagen kamperend onder de sterrenhemel in Botswana

Botswana - Kampeer trip van Maun tot Vic Falls

Een individuele kampeersafari door noord Botswana. Alleen met je eigen gezelschap (vanaf 4 personen) en natuurlijk met je gids, kok en kamp assistent. En omdat het een individuele reis betreft, kun je de reis natuurlijk helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. We helpen je er graag mee.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • Individuele kampeerreis in Botswana

  De overheid heeft een streng beleid met betrekking tot het omgaan met verantwoord toerisme.  Helaas zorgt dat er ook voor dat de prijzen van een safari in Botswana relatief hoog zijn. Maar een individuele kampeersafari maakt het wat betaalbaarder, terwijl je toch alleen met je eigen gezin of vrienden bent. En na een zware dag staat je tent klaar, wordt het eten voor je klaargemaakt en kan je lekker napraten over alle belevenissen van de dag. En dan ga je slapen onder een heldere sterrenhemel.

  Groepsgrootte

  Deze reis is mogelijk vanaf 4 personen. Natuurlijk kunnen er meer mensen mee. Als het een grote groep betreft (meer dan 10 personen) zullen er waarschijnlijk meerdere auto's ingezet worden en zijn niet alle locaties beschikbaar. 

  Globale route

  Na je vertrek uit Maun ga je omhoog. Via de Okavango Delta, Moremi en Chobe ga je uiteindelijk naar Vic Falls. Gamedrives, nature walks en mokorotochten staan er op het programma. In een uitgeholde boomstam (mokoro) de delta verkennen, waar mogelijk wandelend en vervolgens op een eiland in je tent overnachten. Hoe gaaf is dat? Al rijdend de overweldigende wildstand ontdekken in Moremi om uiteindelijk langs de oevers van de Chobe rivier te trekken. Wanneer ga je?

  Tip

  Het is beter om één dag eerder aan te komen in Maun, omdat je de eerste dag vroeg wordt opgehaald. Dat geeft je weer mooi de gelegenheid om een scenic flight boven de Delta te maken.

  Al onze individuele reizen zijn aan te passen aan jouw wensen. 

 • Het programma van dag tot dag

  Dag 1: Je wordt opgehaald en gaat direct naar de Okavango Delta om een mokorotocht te doen. En de nacht breng je door op een eiland in de Delta. Wat een begin van je avontuur!
  Dag 2: Wederom een mokorotocht en een nature walk in de Okavango Delta met overnachting op het eiland. De Okavango Delta is echt befaamd in de wereld om zijn verbazingwekkende vergezichten.
  Dag 3 - 6: Je gaat uitgebreid het Moremi gebied verkennen via gamedrives. Alle windrichtingen van het gebied komen aan bod. Moremi is een van de beste gebieden voor wildlife.
  Dag 7 - 9: Nu ga je Chobe verkennen. Bij de Chobe rivier zul je grote kuddes buffels en olifanten kunnen zien die komen drinken bij de rivier. Wellicht zie je ze zelfs zwemmen. En zoals altijd als er water is, is het het aantal vogels onvoorstelbaar. Of wellicht zie je een zeldzame Sable antiloop.
  Dag 10 - 11: Na een korte gamedrive ga je naar Zimbabwe om daar de Victoria Falls te bezoeken. Een uniek schouwspel dat je zeker niet mag missen. Hier slaap je in een hotel. Op de laatste dag eindigt de reis na het ontbijt.

 • Prijzen & Data

  Data

  Omdat het een individuele rondreis betreft zijn er geen vaste data. Je gaat wanneer jij dat wilt.

  Prijzen

   Prijs laagseizoen 9999 euro per persoon op basis van 4 personen

  Prijs hoogseizoen 9999 euro per persoon op basis van 4 personen

  Onze reizen zijn voorbeeld reizen. Ze zijn aan te passen aan jouw wensen qua locatie, seizoen, duur, activiteiten et cetera, daarom is de genoemde prijs een richtprijs. Bij een andere groepssamenstelling gelden er gedifferentieerde prijzen. Voor kinderen kunnen er kortingen van toepassing zijn. 

  Prijs: vanaf $9999,- dollar p.p. (€9258,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • Kampeer materiaal zoals tent en matras
  • Kamer in lodges (waar van toepassing)
  • Transfers tijdens de reis
  • Alle maaltijden op enkele uitzonderingen na (zie exclusief)
  • Water, koffie en thee
  • Diensten van gids en kamp assistent
  • Toegang tot de parken
  • Alle georganiseerde activiteiten

  Exclusief

  • Internationale vlucht, transfers
  • Paspoort en visum
  • Optionele activiteiten
  • Maaltijden in restaurants / lodges
  • Inentingen en verzekeringen
  • Drank (fris en alcoholisch)
  • Tipgeld en andere persoonlijke uitgaven
  • Slaapzak, kussen
kudde olifanten vlakbij auto
lachende zebra
lokale bevolking Botswana
toilet campsite

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design