mokoro tocht Botswana
Luxe safari van 8 dagen in een van de mooiste delen van Botswana

Botswana - Luxe safari in private concessies

Ook al is deze safari maar een week, het zal aanvoelen als een veel langer verblijf. In Maun word je opgehaald bij het vliegveld en vervolgens 'verdwijn' je een week in de natuur. Afgelegen en afgezonderd van alles wat ons leven zo hectisch maakt en omgeven door niks anders dan de natuur en de rust en de luxe van de kampen.

Ja, ik vraag graag offerte aan!

Offerte aanvragen

Ga a.u.b. akkoord.

 • Exclusieve en luxe kampen

  Ruim een week in een 3-tal privé concessies in Botswana. Privé, dus kleine kampen (8 tot 10 luxe kamers of tenten). En verder lekker luxe, all-inclusive, eigen terras, buitendouche, binnenlandse vluchten / transfers tussen de kampen, zwembad, fireplace, etc.

  Activiteiten

  En wat ga je doen? Aan jou de keuze: gamedrives (ook off-road en in de avond), mokorotochten door de kanalen van de Okavango Delta, bootcruises, walking safaris, vissen. Zeg het maar! En het gebied staat bekend om zijn Wild Dogs. Daar zijn er nog maar een paar duizend van. Ga jij ze zien? Die kans in aanwezig, want ze willen nog wel een vlak bij één van de kampen hun 'den' (hol) hebben waar de jongen geboren en groot gebracht worden.

  Rust

  Maar bovenal kun je hier genieten van de rust, van exclusiviteit. Omdat het een private concessie is, zijn andere toeristen hier niet toegestaan. Dus alleen de toeristen die in deze concessie verblijven kan je hier tegenkomen. Met de kleinschalige kampen die hier zijn, zijn dat er niet veel.

  Al onze individuele reizen zijn aan te passen aan jouw wensen. 

 • Het programma van dag tot dag

  Dag 1: Aankomst in Maun en naar het hart van de Okavango Delta, Splash Camp. 12 luxe kamers diep in de delta. Omgeven door labyrinten van papyrus en diverse kleine eilandjes in de omgeving. Hoe mooi kan je eerste nacht zijn?
  Dag 2 - 3: Hier kun je van alles doen. Ga je direct met een boot de delta in om de indrukwekkende reiger kolonies te bekijken? Of toch liever rustig met een mokoro (uitgeholde boomstam) het water op? Maar natuurlijk kan je ook 'gewoon' een gamedrive doen. In de avond weer lekker overnachten in Splash Camp.
  Dag 4 - 5: Het tweede kamp Lebala ligt in het Kwando gebied, iets ten westen van Linyanti. Veel open grasland en dus veel grote dieren zoals zebra, gnoe, giraffe, impala en dus ook ... roofdieren als leeuw, cheetah en hyena. Hier worden regelmatig wilde honden gezien. Gamedrives en overnachten in Lebala in het Kwando Reserve. 
  Dag 6 - 7: Je laatste bestemming is de Lagoon ook in het Kwando Reserve . Dit tented camp (8 tenten) ligt op de oevers van de Kwando rivier. Je uitzicht vanaf je eigen privé terras, of zelfs vanuit je badkuip, is fantastisch. Een hippo voor de 'deur' is geen uitzondering. Hoe ga jij op pad? Met de auto, boot of ga je wandelen?
  Dag 8: Helaas alweer terug naar Maun en vlucht naar … Maar je hebt er zeker van genoten.

 • Prijzen & Data

  Data

  Omdat het een individuele rondreis betreft zijn er geen vaste data. Je gaat wanneer jij dat wilt.

  Prijzen

  Bij Kwando zijn er voor deze locaties 3 seizoenen

  • Laag seizoen december t/m maart (exclusief de kerst periode)
  • Midden seizoen april t/m juni + november
  • Hoog seizoen juli t/m oktober

  Prijs laag seizoen 9999 USD per persoon

  Prijs midden seizoen 9999USD per persoon

  Prijs hoog seizoen 9999 USD per persoon

  Onze reizen zijn voorbeeld reizen. Ze zijn aan te passen aan jouw wensen qua locatie, seizoen, duur, activiteiten et cetera, daarom is de genoemde prijs een richtprijs. Bij een andere groepssamenstelling gelden er gedifferentieerde prijzen. Voor kinderen kunnen er kortingen van toepassing zijn.

  Prijs: vanaf $9999,- dollar p.p. (€9258,- Euro, gebaseerd op een standaard koers. De safariprijzen worden berekend op de actuele valutakoers.)

  Inclusief

  • all inclusive
  • binnenlandse transfer en vluchten
  • alle activiteiten (gamedrives, boottochten, ...)

  Exclusief

  • internationale vlucht
  • Paspoort en visum
  • Tipgeld en andere persoonlijke uitgaven
  • Inentingen en verzekeringen
zwarte ibis die boven het water vliegt
luxe tent aan de limpopo rivier
pied kingfisher in het riet
luipaard in boom

Africa Wildlife Safaris

Telefoon
Frank Sies:+31 6 365 362 29 

E-mail

KvKnummer
68747691

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact, onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke. Wij maken jouw safari door Afrika passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Africa Wildlife Safaris
© Copyright Africa Wildlife Safaris. Alle rechten voorbehouden | Website: Open Source Design